Paraguay - Argentiina 11.9.2013 | Jalkapallon MM-karsinnat

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/10/2013
Jaa tämä...

Jatkuvatko Paraguayn surkeat esitykset karsinnoissa?

Paraguay – Argentiina, merkki 2, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 4,40 | 3,45 | 1,78 

 

 

Sarjataulukossa kahdeksantena oleva Paraguay saa vieraakseen Etelä-Amerikan karsintoja johtavan Argentiinan. Joukkueiden välinen piste-ero on käsittämättömästi jo viisitoista pistettä Argentiinan eduksi. Kyseessä on jalkapallon MM-karsintojen ottelutarjontaa. Paraguayn karsinnat lähtivät heti alusta alkaen väärään suuntaan eikä sitä junaa olla saatu pysäytettyä! Paraguay on voittanut näissä karsinnoissa ainoastaan kolme ottelua, joten Paraguayalla ei ole viimeisissä otteluissa enään sen suurempaa panosta. Paraguay on tällä hetkellä viidentenä olevaa Uruguayta kahdeksan pistettä perässä. Viideshän pääsee mukaan playoff -karsintavaiheeseen.

Argentiina on ollut Etelä-Amerikan karsintojen joukkue numero yksi, sillä niin materiaaliltaan kuin peliesityksiltäänkin Argentiina on ollut yksinkertaisesti ylivoimainen! Argentiina on viimeistellyt 25 maalia ja se on eniten karsinnoissa. Argentiina johtaa toki toisaalta lohkoa yhdessä Kolumbian kanssa, mutta voi hyvinkin olla, että tilanne tulee muuttumaan, sillä Kolumbia pelaa hieman aikaisemmin erittäin mielenkiintoisen ottelun Uruguayta vastaan, kun taas Argentiina kohtaa panoksettoman Paraguayn.

Argentiina on vieraissa hävinnyt karsintojen aikana vasta yhden kerran, joten Argentiina on helppo nostaa tässä ottelussa selkeäksi ennakkosuosikiksi! Argentiina tulee taistelemaan lohkon voittamisesta yhdessä Kolumbian kanssa, joten tavallaan Argentiinalla ei ole varaa turhiin pistemenetyksiin. Tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että Paraguaysta ei ole edes kotonaan Argentiinaa yllättämään.

Veikkaussivut | Tuomas