Mikä on paras peliyhtiö?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 08/12/2011
Jaa tämä...

Veikkaussivut kertoo mitä ulkomaista peliyhtiötä suomalaiset ylistävät ja miksi.

Suomalaisilla on selkeästi yksi ulkomainen peliyhtiö, jonka tarjoamaan palveluun he ovat erittäin tyytyväisiä. Tämä peliyhtiö on Nordicbet.

Miksi Nordicbet on paras?

1) Rahansiirto. Talletusvalikoima on monilla peliyhtiöillä laaja, mutta rahansiirto mitataan yleensä kotiutuksen nopeudessa, jossa Nordicbet on todella nopea. Rahat tulevat jopa samana päivänä tilillesi.

2) Vetojen asettaminen ja seuranta. Nordicbetin sivustoa on erittäin helppo käyttää. Voit helposti tehdä yksittäisiä- tai yhdistelmävetoja ja seurata asettamiasi vetoja omalta tililtäsi.

3) Muokkaa itsellesi sopivaksi. Nordicbetin tekemän päivityksen myötä voit itse vaikuttaa, miltä etusivusi näyttää kirjauduttuasi sisään. Voit laittaa näkyviin suosikkisarjojesi kertoimet ja muokata ulkoasua mieleiseksi.

4) Asiakaspalvelu. Silloin, kun tarvitset apua, saat sitä varmasti. Nordicbetiltä saat suomenkielistä asiakaspalvelua sähköpostitse, live-chatin kautta tai puhelimitse. Asiakaspalvelu toimii nopeasti ja rehdisti.

5) Kampanjat ja kilpailut. Nordicbetillä on jatkuvasti käynnissä erilaisia promootioita, joissa on rutkasti rahaa jaossa. Katso uusimmat kampanjat .