Parhaat jenkkiurheilijat listattu!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Yhdysvaltojen kuusi parasta miesurheilijaa

Eri urheilulajien välillä vertailua on tietenkin mahdoton tehdä, mutta kun yhdistetään urheilijoiden maine ja tunnettuus koko kansan osalta. Suomalaisille ei välttämättä NFL-tähti ole niin iso stara kuin NHL-tähti ja näin poispäin. USA:ssa uraa ovat luoneet kuitenkin lähinnä NFL:ssä, NBA:ssa, MLB:ssa ja NASCARissa henkilöt jotka ovat USA:ssa todella suosittuja ja kansan tuntemia.

Jos suomalaiselta urheilua seuraavalta kysytään mm. parasta NASCAR-kuskia, ei välttämättä mieleen tule yhtään ajajaa, tai sitten yksi, Dale Earnhardt Jr. No, hän on tällä kuuden parhaan urheilijan listalla, joten lue eteenpäin, lähdetään listalta alhaalta ylöspäin. Nämä olivat Sports Cheatsheetin tekemän kyselyn kärkinimet. Ja ihan kuin hekin omassa artikkelissaan kertovat, 300 miljoonan ihmisen joukosta 2000 ihmisen mielipide on… noh, mielipide.

6. Kobe Bryant, Los Angeles Lakers

NBkoby-tnA, koripallo ja Kobe Bryant ovat olleet erottamattomat jo vuosikymmenen ajan. Kobe on legenda, jonka viime kaudet ovat olleet loukkaantumisten värittämiä. Yksi syy miehen suureen suosioon on tietenkin peliesitykset, mutta miehen oma Twitter-tili on myös todella mainio.

 

5. Dale Earnhardt Jr. NASCAR

NASCAR on jenkeissä todella suosittua ja tämän autourheilun tarkoitusta ei aina Suomessa tai muuallakaan ymmärretä. Jos joku on sanonut formulakisoja tylsäksi, niin mitäs nämä NASCARin skabat sitten oikein ovat? Joka tapauksessa USA:n suosituin autourheilulaji tuo omat tähdet taivaalle ja Earnhardt Jr. on tämän lajin ykköstahti.

4. Peyton Manning, Denver Broncos

Jos ei nimi soita kelloja niin joukkueen nimi ainakin. Manning oli kyselyn suosituin NFL –pelaaja eikä syyttä. Vaikka ikää on urheilijaksi jo melkoisen paljon (38), ei suosiolla näytä olevan rajoja. Manningin uran kulku lähentelee tuhkimotarinaa, mutta se mestaruus on ainakin vielä tulossa. Se oli lähellä vuoden 2014 Super Bowlissa. Monen mielestä Tom Brady olisi ollut parempi vaihtoehto tähän kohtaan.

3. Derek Jeter, New York Yankees

MLB eli baseball on Jenkeissä todella suosittua. Derek Jeter on yksi lajin legendoista, joka pelasi koko MLB-uransa legendaarisessa New York Yankeesissa. Polttajana pelannut Jeter on kiistämättä yksi Yhdysvaltain tunnetuimmista ammattilaisurheilujoista ja mies tunnetaan myös lukuisista mainoksista. Ura päättyi 2014.

2. Michael Jordan, Chicago Bulls

jordan-tnmä mies tunnetaan joka puolella maailmaa. Mr. Koripallo ja huiman uran myös koripallouran jälkeen tehnyt koripallon suurlähettiläs ei voisi saada liikaa suitsutusta. MJ:n viimeisestä pelistä on jo 12 vuotta, mutta yhä mies on tunnettu eri puolella maailma. Käsittämätön pelaaja jonka kaltaista tuskin koskaan tulee vastaan.

 

 

1. LeBron James, Cleveland Cavaliers

Tämän hetken paras NBA-pelaaja. Piste. Nuorin pelaaja NBA: n historiassa joka on yltänyt urallaan 1000 tai 20 lebroon-tn000 pisteeseen. Nuorin pelaaja joka on nimetty vuoden tulokkaaksi. King James on tämän päivän Michael Jordan, vaikka ei saavutuksiltaan ole lähelläkään ”MJ”:n saavutuksia. Tällä listalla kuitenkin edellä Jordania.

 

 

Missä NHL-pelaajat?

Jääkiekknhl-tno tulee kiltisti muiden lajien takana, mutta on viime vuosina ottanut kiinni muiden lajien etumatkaa. Tällä hetkellä ei ole kuitenkaan olemassa sellaista yhdysvaltalaista johtotähteä olemassa jääkiekon puolella, joka yltäisi kymmenen tai edes viidenkymmenen suosituimman pelaajan listalle.

Brett Hull, Mike Modano, Phil Housley, Jeremy Roenick ja Keith Tkatchuk ovat kaikkien aikojen NHL:n pistepörssin kärjessä jenkkipelaajista, samalle tasolle tämän päivän pelaajista voisi joskus olla asiaa jenkkipelaajat nimeltä Patrick Kane, Jonathan Quick, Ryan Suter, Phil Kessel, Zach Parise, Max Pacioretty, Joe Pavelski, Dustin Byfuglien, David Backes ja Tyler Johnson. Paljon saa tapahtua jos joku jääkiekkopelaaja nousisi suosituimpien yhdysvaltalaispelaajien top 10 listalle.

NordicBetin amerikkalainen urheiluviikko

Vaikka viikonloppuna Suomessa käännettiin kelloja takaisin kesään päin, on nyt aika kääntää kellot Amerikan aikaan. NordicBet viettää amerikkalaista urheiluviikkoa ja se tietää vedonlyöjälle huimia tarjouksia mihinkäs muuhun kuin amerikkalaisiin urheilutapahtumiin!

Seitsemänä päivänä pelaajille on tarjolla erilaisia tarjouksia rapakon taakse ja näitä ei todellakaan kannata missata. Joka yö NHL-lätkää, koripallokauden NBA-avaus ja paljon muuta joka selviää tässä viikon aikana. Vaikka vähän syksy voi väsyttää, ei kannata nukkua nyt oman onnensa ohi, vaan napata huipputarjoukset itselle

Pääset mukaan tästä linkistä!>>

Lue myös:

NBA Veikkausopas | Vinkki NBA avausotteluun: NBA: Chicago Bulls – Cleveland Cavaliers 28.10.2015 klo 02.00
#Hockeyhalloween villitsee Yhdysvalloissa!