VIDEO: Lähikuva maailman parhaasta pelaajasta - jäällä ja jään reunalla

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • Kuva: AFP
  • 08/09/2015
Jaa tämä...

crosbyCrosby nr. 1

Kanadalaismedia CBC on listannut verkkosivuillaan NHL-kauden alkua odotellessa tämän hetken parhaat jääkiekkoilijat. Listalle mahtuu yhteensä kuusi kiekkoilijaa.

Kiekkofaneille ei varmasti tule suurena yllätyksenä, että CBC:n mukaan Pittsburgh Penguinsin kultapoika ja jääkiekon mm-kisoissakin esiintynyt  Sidney Crosby on listalla ykkösenä. Monet pitävät 28-vuotiasta sentteriä tämän hetken parhaana kiekkoilijana, joten valinta ei yllätä.

…ja sitten muut

Crosbylla on kuitenkin listalla kovat haastajat. CBC pitää Dallas Starsin Tyler Seguinia toiseksi parhaana pelaajana heti Crosbyn jälkeen. Seguin on vasta 23-vuotias, joten hän pystyy pelaamaan NHL:n huipulla vielä monia vuosia. CBC näkeekin hänet potentiaalisena uhkaajana Crosbylle.

[interaction id=”55c84bac59fbca2305264881″]

Lista on täynnä kovia pelaajia, sillä kolmannelta sijalta löytyy New York Islanders-kapteeni John Tavares. Neljäntenä on puolestaan Stanley Cup-finaaleissa esiintynyt Tampa Bayn Steven Stamkos.

Listan ainoa maalivahti on Montrealin Carey Price, joka on CBC:n mukaan viidenneksi paras pelaaja. Kuudennella sijalla on ehkä hieman yllättäen lupaava Connor McDavid, joka ei ole kuitenkaan vieläpäässyt todistamaan tasoaan NHL:ssä. Jutussa mainitaan, että nuoren pelaajan lisääminen listalle on riski, mutta odotukset ovat kovat. Mikäli McDavid lunastaa hänelle asetetut odotukset, kuuluu hän ehdottomasti NHL:n huipulle.

Kuuden kärki on luonnollisesti täynnä loistavia pelimiehiä, mutta listaan voi suhtautua hieman varauksella, sillä CBC on vetänyt näköjään kotiin päin ja valinnut ainoastaan kanadalaisia pelaajia. Kaikki kuuluvat ehdottomasti NHL:n huipulle, mutta ehkä listalle olisi voinut lisätä pelaajia myös Kanadan ulkopuolelta.

Katso tästä video ”maailman parhaasta kiekkoilijasta”!

Suomen oman jääkiekkosarjan Liigan alkuun on enää vaivaset 33 päivää. Vedonlyöntisivut tarjoavat jo nyt mahdollisuuden veikata kuka nostaa Kanada-maljan ilmaan kauden päätteeksi. Käy jättämässä oma arvioisi esimerkiksi peliyhtiö Unibetin sivuilla!

Lue myös:

HIFK-faneilla uskomattoman raskas vieraspelimatka Kuopioon!

Anaheimin ruotsalaishyökkääjälle neljän vuoden jatkosopimus!

Kazakstanilaisseurassa luotetaan suomalaisiin!

nordicbet-valioliiga-790