Kuumimmat diilit Copa Americaan

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

KUVA: AFP

Veikkaussivujen toimitus | Petteri 24.6.2015

COPA AMERICA PÄÄSIVU | A LOHKO | B LOHKO | C LOHKO

Copa America voittajavedot

Copa America on edennyt jo siihen vaiheeseen että jäljellä ovat kahdeksan turnauksen parasta joukkuetta. Pudotuspelit saadaan alulle jo keskiviikon ja torstain välisenä yönä ottelulla Chile – Uruguay. Seuraavaksi on vuorossa Bolivia – Peru, kolmas pudotuspeliottelu on puolestaan Argentiina – Kolumbia ja viimeiseksi jatkoon menijän ratkaisevat Brasilia ja Paraguay.

Näihin kiihkeisiin otteluihin on vedonlyöntitoimistolla tarjolla valtava määrä erilaisia vedonlyöntikohteita ja kohdemäärät hipovat jopa kolmeasataa! Se on paljon yksittäisestä ottelusta ja kun siihen vielä lisätään livevedon kohteet, päästäänkin jo ihan hurjiin lukemiin. Nappaa sinäkin parhaat kertoimet haltuusi ja tao täytettä pelitilillesi!

Mainioita kampanjoita tarjolla

Jokainen peliyhtiö tarjoaa siis taatusti pelattavaa näistä kisoista, mutta kaiken lisäksi näillä sivustoilla on tarjota myös erinomaisia tarjouksia ja kampanjoita jotka liittyvät tietenkin Copa Americaan.

Unibetillä on voimassa 50 euron riskitön pre match –betsi Copa American finaaliin, joka tarkoittaa sitä että kun teet yhden vähintään 10 euron singlebetsin tai viisi live-betsiä Copa American peliin, saat 50 euron Pre Match vedon kyseiden turnauksen finaaliin! Tämähän von vähän kuin rahaa laittaisi pankkiin.

Tsekkaa tarkemmat tiedot Unibetin sivuilta.

Veikkaushuone tarjoaa pelaajilleen mahdollisuuden voittaa iPhone6 ja puhelimen voittamiseen voi osallistua yksinkertaisesti pelaamalla Veikkaushuoneella ja lyömällä vetoa Copa American peleistä. Upea mobiililaite arvotaan 6.7.2015 kaikkien vedon tehneiden kesken. Tsekkaa lisätiedot Veikkaushuoneen sivuilta.

Betsafe tarjoaa Copa Americaan tarjousta, jossa lyö vetoa koko Copa America -turnauksen parhaasta maalintekijästä, niin saat 2 euron bonuksen aina, kun veikkaamasi pelaaja/kohde tekee maalin.

Näiden tarjousten lisäksi kannattaa tarkastaa suosikkisivujesi kampanjat, sillä jatkuvasti tulee uusia tarjouksia ja bonuksia joita ei todellakaan kannata jättää välistä.  Ja vielä ehdit lyömään vetoa vaikkapa koko Copa American voittajasta!

Copa American voittokertoimet NordicBetillä:

Argentina 2.70

Chile 3.50

Brasilia 5.25

Kolumbia 10.00

Uruguay 12.00

Peru 30.00

Paraguay 35.00

Bolivia 75.00

Lue myös:
Copa American pudotuspelit – ennakko