Parhaimmat tennistarjoukset Wimbledoniin!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 07/05/2015
Jaa tämä...

Wimbledonin tennisturnaus pyörähti käyntiin maanantaina 29.6.2015. Peliyhtiö Unibet tarjoaa maailman kauneimpaan tennisturnaukseen runsaasti erilaisia tarjouksia.

Isoimmalla voitolla jopa 10,000€ lisää!

Jokaisesta takaisin maksetusta eurosta yksi piste leaderboardille. Annamme mobiilipelaajille tässä kampanjassa tuplapisteet.

Sinun pitää vain rekisteröidä itsesi kampanjaan ja voittaa kanssakilpailijat leaderboardilla. Voittamisen kaava on äärimmäisen simppeli, sillä saat pisteitä jokaisesta voitetusta vedosta. 1€ = 1 piste. Eli mikäli voitat 100€, saat 100 pistettä leaderboardille. Nyt saat extraa mobiilista sillä kaikki mobiilivoitot tuottavat tuplapisteet. Voitat 100€ mobiilissa ja saat 200 pistettä!

Päivän viides live-veto riskittömänä!

Betsaa neljä erillistä 5€ live-vetoa, niin saat samalle päivälle viidennen live-betsin riskittömänä.

Betsaa livenä seuraavaa pistettä ja nappaa osuutesi 10,000€ potista PÄIVITTÄIN!

Pisin voittoputkesi Live-kertoimissa pelaajan seuraavasta pisteestä lasketaan leaderboardille.

Tässä kilpailussa sinun tulee pelata live-kertoimissa pelaajan seuraavaa pistettä vähintään 5€ panoksella saadaksesi pisteitä – live-kertoimet ovat aina saatavilla seuraavaan pelaajan pisteeseen otteluiden aikana!

[interaction id=”558fa9d89903ebaf494f37f8″]

Jos Federer voittaa, niin saat rahasi takaisin! (tämä tarjous päättyi ennen turnauksen alkua)

Jos betsasit esimerkiksi Novak Djokovicin mestaruutta, ja turnauksen voittaakin Sveitsin Roger Federer, niin saat rahasi takaisin. Huomioithan, että tarjous oli voimassa vain turnauksen voittajavedossa ennen Wimbledonin alkua.

Lue myös:
Tenniksellä kasvua pelikassaan!

unibet