VIDEO: Zlatan Ibrahimovic otti yhteen oven kanssa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 02/01/2016
Jaa tämä...

Nyt se on virallista! Videokameroihin on tallentunut kiistaton todiste siitä, että ruotsalainen jalkapallotähti Zlatan Ibrahimovic on aivan samanlainen kuolevainen kuin me muutkin reilu 7 miljardia ihmistä tällä maapallolla.

Tapahtuma, jonka Zlatan ei varmasti olisi suonut tallentuvan videonauhalle, tapahtui sunnuntaina ennen Paris-Saint Germainin ja Saint-Etiennen välistä Ranskan Ligue 1 sarjan ottelua. Mies venytteli lihaksiaan oveen nojaten, kunnes ovi antoi myöden ja ruotsalainen painui suoraa tietä viereiseen huoneeseen.

Itse ottelun kulkuun Zlatan ei antanut pienen takaiskun vaikuttaa. PSG:n suurin tähti iskikin ottelussa kaksi hienoa osumaa johdattaen joukkueensa 2 – 0 voittoon. Voiton myötä PSG kasvatti Ranskan liigan sarjajohtonsa jo käsittämättömän 24 pisteen kokoiseksi. Joukkue tekikin seurahistoriaa ottamalla 13 peräkkäisen voittonsa Ligue 1:ssä. Tämän lisäksi PSG nousi sivuamaan Nantesin kaksikymmentä vuotta vanhaa ennätystä 32 peräkkäisestä tappiottomasta ottelusta Ranskan liigassa. PSG:n neljättä peräkkäistä kotimaan mestaruutta voidaankin pitää jo lähes 100 % varmana.

Lue myös:

Pep Guardiola Manchester Cityyn

VIDEO: Alamäkiluistelijat nyrkkitappelussa Suomen osakilpailussa

VIDEO: Salibandypelaajan huimat vapaalyöntimaalit hämmästyttävät!