Parma - Catania 9.2.2014 | Serie A

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 02/09/2014
Jaa tämä...

Nappaako Parma täydet pisteet Catanian isäntänä?

Parma – Catania, merkki 1, kerroin 1,53 Unibet
Parma – Catania (+1), merkki 1, kerroin 2,50 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 1,53 | 4,00 | 7,00 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Italian Serie A:n ottelutarjontaa, Catania matkustaa Parman vieraaksi kamppailuun, johon on helppoa ennustaa ainoastaan Parman menestymistä. Perustasoltaan joukkueiden välinen tasoero ei ole Parman eduksi merkittävää luokkaa, mutta valitettavasti Catania on tällä kaudella ollut todella huono. Catania on tällä hetkellä Italian pääsarjan viimeinen joukkue, mutta toisaalta muutamalla voitolla vierasjoukkueen sijoitus tulisi kuitenkin selkeästi nousemaan. Joka tapauksessa faktoja ei voida kieltää ja tällä tarkoitetaan sitä, että Catania on kuntopuntarissakin viimeisten joukkueiden listassa. Kuusi edellistä ottelua ovat Catanialle tuottaneet ainoastaan yhden voiton.

Parma on ollut varsinkin viime aikoina huikeassa pelivireessä! Kuusi edellistä ottelua ovat tarkemmin sanottuna kotijoukkueelle tuottaneet vaatimattomasti neljä voittoa sekä kaksi tasapeliä. Tällä hetkellä Parma onkin itseasiassa Italian pääsarjan yksi kuumimmista joukkueista. Tätä menoa Parmalla ovat täydet mahdollisuudet nousta taistelemaan sijoituksista viiden parhaan joukossa. Viidentenä oleva Hellas Verona on tällä hetkellä vain kolme pistettä Parmaa edellä. Lisäksi on syytä ottaa huomioon, että Parma on pelannut vähän otteluita muihin joukkueisiin verrattuna. Parma on pelannut vain 21 ottelua, kun taas monet joukkueet ovat ehtineet pelaamaan jopa kaksi ottelua kotijoukkuetta enemmän.

Catania tunnetaan normaalisti erittäin kotiriippuvaisena joukkueena. On syytä olettaa, että myös tällä kaudella Catania tulee jatkoakin ajatellen keräämään juuri kotonaan suurimman osan pisteistään. Catanialla tässä kohdassa pistetarve on valtavaa luokkaa, mutta eihän sellaisesta voida lähteä vierasjoukkueelle motivaatioetua antamaan, sillä tosissaan Parmalla ovat kaikki mahdollisudet nostaa itsensä jopa viiden parhaan joukkoon. Parman loukkaantumislista on todella lyhyttä katsottavaa, joten siinä mielessä Parman lähtökohdat ovat vain entistä paremmat kolmea pistettä ajatellen. Cataniallahan muutamia pahoja loukkaantumisia löytyy, joten Parma lienee tälläkin kerroinasettelulla pelattava kohde. Normaalisti Parmaa ei voisi asettaa näin selkeäksi ennakkosuosikiksi, mutta vierasjoukkue joutuu matkustamaan pahasti vajaamiehisenä Parman kimppuun.

Veikkaussivut | Tuomas