MTV3: Nurmiselle potkut puun takaa - "Mulle ole sanottu mitään" | KHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

KHL-seura Avangard Omsk ilmoitti maanantaina verkkosivuillaan, että joukkueen maalivahtivalmentaja Pasi Nurminen on irtisanottu tehtävästään. Nurminen itse ei tiennyt potkuistaan mitään.

Avangard Omsk julkaisi maanantaina tiedotteen, jonka mukaan Pasi Nurminen työsuhde joukkueen maalivahtivalmentajana oli tullut päätökseen. Nurminen kertoi MTV3:lle, että potkut tulivat hänelle täytenä yllätyksenä.

– Oliko siellä sellainen. Okei, se on aika merkittävää, koska minä en tiedä itse asiasta mitään, kommentoi Nurminen MTV3.fille.

Avangard Omskin toimitusjohtaja Juri Karmanov kenki vähän aikaa sitten Petri Matikaisen muille maille joukkueen päävalmentajan pallilta. Nurminen oli jo jättämässä seuran samalla oven avauksella, mutta ex-vahdin potkut kuitenkin peruttiin heti seuraavana päivänä.

Omskin maanantaina julkaisemassa tiedotteessa kuitenkin kerrotaan, että joukkueen uusi päävalmentaja Milos Riha haluaa luoda taustalleen oman valmennustiiminsä.

– Eikä mulle ole sanottu mitään. Ois hienoa jos miehestä löytyisi sen verran munaa, että sanoisi asian päin naamaa, Nurminen sanoo.

– Tottahan se on, että asiat eivät mene niin kuin elokuvissa kirjoitetaan, tilitti Nurminen.

Nurminen ehti kuitenkin juttelemaan Rihan kanssa aiemmin, joten hänellä on tiedossa, mitä uuden päävalmentajan pään sisällä liikkuu.

– Vikaa jos etsitään, niin joskus kannattaa siellä isommassa puolessa katsoa myös peiliin, sanoi Nurminen.

Veikkaussivut 

Twitter: @Veikkaussivut

 

Ei minimikerrointa, ei kierrätysvaatimusta!