VIDEO: Dallas Stars murjoi Chicagon - omat koirat purivat pahiten

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Urheilupiireissä ja erityisesti jalkapallon parissa on käytössä koodi, jonka mukaan pelaaja ei tuuleta maalia, jos hän tekee sen entistä seuraansa vastaan. Tällaista poliittisesti korrektia käytöstä näkee välillä myös jääkiekkokaukaloissa, mutta ei viime yön NHL-kierroksella.

Yhdeksi NHL:n suurimmaksi Stanley Cup ehdokkaaksi noussut Dallas Stars isännöi viime yön kiekkokierroksella viime kauden mestaria Chicago Blackhawksia. Ottelun kaksi suurinta tähteä olivat ehdottomasti Dallasin entisen Chicago pelurit Antti Niemi ja Patrick Sharp. Erityisesti jälkimmäinen herroista tuntui nauttivan siitä, että sai rankaista isän kädestä ex-seuraansa.

Dallas sai salama alun ottelun kolmanteen erään kun Sharp karkasi Chicago puolustajilta laidasta läpi ja niittasi kiekon Corey Crawfordin selän taakse sinne kuuluisaan ylämummoon. Ja mitä tapahtui sen jälkeen? Sharpilta karkasi ilmoille yksi kauden latautuneimmista tuuletuksista. Hidastustuskuvien perusteella näyttää siltä, että mies oli todellakin odottanut mahdollisuutta päästä laittamaan kiekko Crawordin selän taakse. Jopa NHL.com:n virallinen Facebook – sivu huomio tuuletuksen sillä tavoin, että se vaihtoi aamulla kansikuvansa Sharpin tuuletuskuvaksi.

Tässä vielä videon muodossa katsottavaksi Sharpin maali ja sitä seurannut riemu:

Ottelussa tehopisteet 1 + 1 kerännyt Patrick Sharp palkittiin ottelun kakkostähtenä. Ykköstähden kunnian sain nollapelin pelannut Antti Niemi. NHL-seurat vetävät nyt pari päivää happea joulutauon merkeissä, ennen kuin ottelu jatkuvat taas 27. päivä.

Peliyhtiö Unibet tarjoaa jääkiekkosarjoihin erinomaiset kertoimet ennen otteluita kuin myös livevedonkin puolella.

Lue myös:

NHL-blogi: Niemi ja Barkov illan ykköstähdet

Lukihäiriöstä kärsivä Lewis Hamilton haluaa auttaa vähäosaisia uransa jälkeen

 

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa