VIDEO: Patrik Elias lopettaa NHL-uransa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 21/03/2018
Jaa tämä...

Tshekkitähden pelit on pelattu.

Jääkiekon NHL:ssä koko uransa ajan New Jersey Devilsiä edustanut Patrik Elias ei ole pelannut tällä kaudella otteluakaan, sillä hän on kärsinyt loukkaantumisista. Tshekkihyökkääjän edellisin NHL-peli on viime kaudelta Torontoa vastaan ja se myös jäi viimeiseksi.

Viimeisen naulan Eliaksen uran loppuun laittoi suuri polvileikkaus. Valitettavasti jalka ei enää miehen ruumiissa kuntoutunut riittävän hyväksi, tokikin hurjasta työmäärästä huolimatta, eikä päätöksen venyttämisessä myöhempään ollut enää suurempaa järkeä.

Elias on koko uransa aikana yhteensä 1240 NHL-runkosarjaottelua ja naputellut niissä 1025 tehopistettä (408 maalia ja 617 syöttöä). Eliaksen mahtavat peliesitykset huomattiin myös siten, että hänet valittiin uransa aikana neljästi NHL:n All-Star tapahtumaan.

– Olen hyvin onnellinen. Aika rientää, ja mukaan on mahtunut upeita, menestyksekkäitä ja rankkoja vuosia, mutta ne kaikki ovat tuoneet meidät tähän hetkeen ja tilanteeseen, Elias ynnäsi uransa lyhyesti ja ytimekkäästi NHL.comin haastattelussa.

Devilsin paidassa Elias esiintyi lähes parinkymmenen kauden ajan ollen voittamassa kahdesti Stanley Cupia vuosina 2000 ja 2003. Samalla tshekkitähti on Devilsin kaikkien aikojen pistekuningas, ja hänen pelinumero tullaankin odotetusti jäädyttämään ensi kaudella.

Katso videolta Eliaksen parhaita paloja:

Tsekkaa parhaat jääkiekon pelikohteet Unibetilta>>

Lue myös:
VIDEO: Los Angeles ja Vancouver pelaavat syksyllä Shanghaissa ja Pekingissä
VIDEO: Ilves murisee – Dominik Hrachovinalta karmea munaus!

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa