VIDEO: Patrik Laineelle NHL-sopimus

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 07/04/2016
Jaa tämä...

Nuori suomalaistähti kiinni tulokassopimukseen.

Suomen tulevaisuuden yksi kirkkaimmista jääkiekkotähdistä Patrik Laine on solminut kolmevuotisen tulokassopimuksen NHL-seura Winnipeg Jetsin kanssa. Asiasta kerrotaan kanadalaisryhmän verkkosivuilla.

Laineen ja Winnipeg Jetsin tekemä sopimus voi nousta arvoltaan keskimäärin 3,575 miljoonaan dollariin eli 3,21 miljoonaan euroon kautta kohti. Siihen sisältyvät 2,65 miljoonan dollarin eli 2,38 miljoonan euron bonukset.

– Tämä on erityinen päivä. On todella upeaa allekirjoittaa ensimmäinen NHL-sopimukseni. Olen aina halunnut tehdä sen ja nyt olen tehnyt sen. Olen ylpeä itsestäni, Laine sanoi sunnuntaina Winnipeg Sun -lehdelle.

Viime kuussa Winnipeg Jets varasi Laineen viime kuussa ensimmäisellä kierroksella toisella varausnumerolla. Varaustilaisuus oli suomalaisittain hyvin menestyksekäs.

Viime kaudella Laine voitti Suomen mestaruuden Tapparan paidassa ja alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruuden. Lisäksi hän oli mukana aikuisten MM-kisoissa esiintyen erinomaisesti.

 

Peliyhtiö ComeOn on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
Larsen, Bödker, Vanek uusiin seuroihin
NHL:ssä tehty tänään tukku isoja sopimuksia

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa