VIDEO: Laine ja Puljujärvi laittavat parastaan kikkavideoilla

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Youtube
  • 02/08/2016
Jaa tämä...

Jääkiekkopiireissä ympäri maailman ja erityisesti Suomessa puhutaan tällä hetkellä vain kahdesta nimestä, Patrik Laineesta ja Jesse Puljujärvestä.

Uskomaton nuoriso duo vetää illasta toiseen Liiga katsomoihin niin perinteisiä katsojia kuin kykyjenetsijöitäkin. Myös media halua oman osansa näistä tuoreista nuorten maailmanmestareista sekä ensi kesän NHL-draftin ykköskierroksen varauksista. Liigan virallinen yhteistyökumppani ja sarjan televisio-oikeudet omistava Nelonen Media onkin ujuttanut nuorukaiset toisiaan ”vastaan” viime viikkoina.

Nelonen Pro ottelunlähetyksen erätauolla nähtiin muutama viikko sitten video jossa Patrik Laine esitteli sekä kiekon että mailanhallinta taitojaan. Tapparan kultakimpale pisti jäällä hetken parastaan, jonka jälkeen hän heitti haasteen eteenpäin Jesse Puljujärvelle.

Eikä varmasti yllätä ketään, että Pulju otti haasteen vastaan. Puljujärven vastaus Laineen kikkavideoon nähtiin televisiossa viime viikolla. Erityisesti Puljujärven päässä olleen action-kameran ansioista voidaan sanoa että video miehen ilmeineen on puhdasta kultaa. Katso ohesta Kärppä-tähden taidonnäyte ja näe kenelle kikkahaaste lähtee seuraavaksi eteenpäin!

Peliyhtiö Guts on vahvasti mukana jääkiekkosarjojen otteluissa. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa jääkiekkosarjojen otteluista ja hankkia erinomaisen talletusbonuksen.

Lue myös:

Suru-uutisia Venäjältä – Kiekkolupaus menehtyi sairaalassa

VIDEO: Donskoi iskee maaleja – Kemppainen hakee vauhtia farmista

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa