VIDEO: Paul McBeth suosikkina Nokian European Openiin!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 25/02/2018
Jaa tämä...

Maailman parhaat frisbeegolfaajat kokoontuvat tällä viikolla Nokialle arvostettuun European Open-turnaukseen.

Maailman terävin kärki frisbeegolffaajista kokoontuu tällä viikolla European Open-turnaukseen. Kyseessä on erittäin arvostettu kilpailu. Peliyhtiö Unibetin suosikki miesten sarjan voittajaksi on yhdysvaltalainen Paul McBeth. Hän juhli mestaruutta Nokialla vuonna 2013.

Frisbeegolfin kolminkertainen maailmanmestari McBeth saa European Open -voitolle kertoimen 1,60. Maailman tämänhetkinen ykköspelaaja McBeth voitti vuoden 2013 toiseksi sijoittuneen Dave Feldbergin neljän kierroksen yhteistuloksissa vain yhden heiton erolla. Feldberg on tänä vuonna Unibetillä neljännksi suurin mestarisuosikki kertoimella 3,75.

Haastajina nuoret yhdysvaltalaiset

Miesten väliin mahtuvat kaksi nuorta yhdysvaltalaista, Will Schusterick ja Ricky Wysocki. Unibetin kertoimien kärkikymmenikkö on muutenkin lajin mahtimaan Yhdysvaltojen dominoima: ainoastaan yhdeksäntenä kertoimella 15 turnaukseen lähtevä Tanskan KJ Nybo mahtuu jenkkipelaajien seuraksi top 10:een.

Pasi Koivu oli vuoden 2013 turnauksessa paras suomalainen sijoittuen komeasti neljänneksi. Nyt yksikään suomalainen ei yllä Unibetin kertoimissa kymmenen suosikin joukkoon, mutta yllätyksiä voi jälleen olla luvassa Nokian upealla radalla. Esimerkiksi mielenkiintoisena yllätyshakuna Seppo Pajun voitolle Unibet antaa kertoimen 18,00.

European Openin henkilökohtaiset sarjat käynnistyvät torstaina 16.7. Mestari on selvillä sunnuntaina neljän kierroksen jälkeen.

Turnauksen tapahtumia on mahdollista seurata myös television välityksellä, sillä Yle televisioi osan tapahtumasta.

Unibetin kertoimet turnaukseen

Paul McBeth 1,60
Will Schusterick 2,25
Ricky Wysocki 3,50
Dave Feldberg 3,75
Nathan Doss 6,00
Jeremy Koling 8,00
Nikko Locastro 10,00
Paul Ulibarri 12,00
Karl Johan Nybo 15,00
S Lizotte 15,00
Gregg Barsby 15,00
Seppo Paju 18,00
Nate Sexton 18,00

Veikkaa voittajasta Unibetilla

Lue myös:
Suomalaislupaus rustaili tulokassopimuksen Avalancheen!
VIDEO: NHL-lupaus ampui kiekon maaliverkon läpi!