Paul McBethiltä "mahdoton" hole-in-one kovassa tuulessa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Jussi
  • Kuva: Youtube
  • 04/09/2017
Jaa tämä...

Kun Paul McBeth pelaa, ovat kamerat aina paikalla. Eikä pelkästään sen takia, että hän on aina kisan kärkipäässä, vaan myös siksi, että viimeisen vuoden aikana McBeth on heittänyt useita käsittämättiä hole-in-oneja ja paistatellut jenkkien Sports Centerin top10 -videoilla. Ja taas mennään.

Texas State Championshipin toisella kierroksella McBeth heittää kovassa tuulessa aivan mielettömän holarin 115-metrisellä par-kolmosella. Väylä ei edes ole perinteinen jenkkityylinen avoin väylä, vaan McBeth joutuu heittämään ylivakaalla kiekolla vaikeaan linjaan puiden väliin. Useimmilta pelaajilta jo se vaatisi huippusuorituksen. Mutta kun mukaan otetaan Texasin kova tuuli, on temppu tekemätön perusgolfarilta. Ei McBethiltä.

Hole-in-one siivitti McBethin toisen kierroksen kovimpaan tuloksen (-10). Koko kisassa hän on toisena Ricky Wysockin jälkeen, joka pelasi puolestaan ensimmäisellä kierroksella lähes täydellistä peliä (-17).

Myös ensimmäisellä kierroksella nähtiin hole-in-one, huomattavasti lyhyemmällä väylällä tosin. Nate Sextonin kämmen-ässä on sekin kuitenkin upeaa katseltavaa.

Samalta Jomez Productionin Youtube-kanavalta näet kilpailun kierrokset kokonaisuudessaan. Kisan live-tulokset löydät www.pdgalive.comista.