VIDEO: Paul Piercen NBA-ura päätökseen

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Koripallotähti päättää uransa tähän kauteen.

Koripallon NBA-seura Los Angeles Clippersin Paul Pierce on kertonut lopettavansa mahtavan koripallouran tähän kauteen. Laitahyökkääjä täyttää lokakuussa 39 vuotta, ja se tarkoittaa, että kokenut pelaaja nähdään parketilla enään hetken ajan.

– 18 vuoden NBA-kokemuksella on hankalaa uskoa, että pelaan tulevalla kaudella eri areenoilla nyt viimeistä kertaa. Minun tulee nauttia jokaisesta harjoituksesta, jokaisesta bussikyydistä, jokaisesta tiimi-illallisesta sekä joka kerta siitä, kun juoksen tunnelin kautta kentälle, Pierce mietti The Players Tribune -kirjoituksessaan.

Piercen tähtihetki osui vuodelle 2008, sillä tuolloin hänet valittiin loppuotteluiden arvokkaimmaksi pelaajaksi Boston Celticsin voittaessa NBA-mestaruuden. Samainen seura varasi hänet vuoden 1998 draftissa. Pierce on myös kymmenkertainen All Stars -pelaaja.

Pierce on pelannut NBA:ssä vuodesta 1998 alkaen ja edusti vuoteen 2013 saakka koko ajan Bostonia. Jo avauskaudella hänet valittiin tulokkaiden tähdistöviisikkoon. Ennen Los Angelesiin siirtymistä Pierce pelasi kauden ajan Washington Wizardissa.

Katso videolta Piercen komeimpia suorituksia:

 

Peliyhtiö Veikkaushuone on koripallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri koripallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Barcelona murskavoittoon ilman Lionel Messiä
VIDEO: Real Madrid jäi La Ligassa tasapeliin – Cristiano Ronaldo kiukutteli

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa