Paul Pogba, miksi vierailit Louis van Gaalin lempiravintolassa?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 12/07/2015
Jaa tämä...

Manchesterin kaupungin kiinalainen ravintola Wings on paikka jossa jokainen ”silmäätekevä” haluaa tulla nähdyksi.

Kyseinen ravintola on muun muassa  Manchester Unitedin managerin Louis van Gaalin ja hänen red devils miehistönsä kantapaikka. Viikko sitten ravintolassa nähtiin kuitenkin syömässä eräs futistähti joka sai kanssa ruokailijat hieraisemaan silmiään pari kertaa…

Ravintolan kiinalaisen keittiön antimista nähtiin nautiskelevan Juventuksen ranskalainen tähti Paul Pogba. Ravintola on miehelle tuttu hänen aikaisemman United uran ansioista, ja saattaa hyvin olla että mies kävi vain verestelemässä muistojaan vanhassa kantakuppilassa, mutta kuten arvata saattaa se on saanut aikaiseksi melkoisen huhu myrskyn jälleen saarivaltakunnassa. Eikä mennyt kauaa kun paparazzit olivat jo piirittämässä Pogbaa edestä sekä takaa. Paparazzit saivatkin napattua Il Polpo Paulista muutaman valokuvan ja esittivät miehelle kysymyksiä ”mitä teet Manchesterissa?”.

On hyvin tiedossa että 100 miljoonan euron hintalapulla varustettu keskikenttämies on molempien Manchesterin jättiläisten Unitedin ja Cityn kiikarissa. Myös molempien seurojen kannattajat suorastan kiljuvat miehen perään. Toimittajien ja fanien harmiksi Pogba ei suostunut kommentoimaan kameroiden edessä muuta kuin, että ”Olen täällä syömässä, koska yksinkertaisesti rakastan Manchesterin kaupunkia”. Saa nähdä oliko kyseessä vain ruokailuhetki kaukana kotoa Torinosta vai nähdäänkö tammikuun siirtoikkunan auetessa todellinen megasiirto.

Tässä vielä pari toimittajien nappaamaa kuvaa, silmin nähden vaivaantuneen näköisestä Pogbasta:

Niin Paul Pogba kuin Manchesterin suurseurat ovat liekeissä seuraavan kerran tällä viikolla kun Mestarien Liigassa pelataan lohkovaiheen viimeinen kierros. Parhaat kertoimet matseihin tarjoaa peliyhtiö NordicBet. 

Lue myös:

Valioliiga: Everton – Crystal Palace 7.12.2015 klo 22.00

Nähdäänkö Super Mario tulevaisuudessa El Clasicossa?

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa