VIDEO: Barcelona valmis maksamaan peräti €100 miljoonaa Juventus-tähdestä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Espanjalaisen jalkapalloilun jättiläinen La Liga-seura FC Barcelona on aloittanut kuluvan kauden mihin se viime kauden päätti, voittoihin. Seura on voittanut kolme ensimmäistä sarjaotteluaan ja osoittanut otteillaan sen, että seuralla on edelleen hirveä nälkä voittaa, siitäkin huolimatta että se juhli uuden päävalmentajansa Luis Enriquen debyyttikaudella historiallista triplaa.

Voitokkaasta viime kaudesta, ja useista Barcelona paidassa pelaavista tähdistä huolimatta seura on ymmärtänyt että sen on edelleen vahvistettava rivejään, mikäli se haluaa jatkaa tulevina vuosina Euroopan kenttien hallintaa. Katalaanien kiusana on vielä ensi vuoden tammikuuhun asti ulottuva siirtokielto, mutta siitä huolimatta Barcelona on niin sanotusti turvannut selustansa tekemällä jo ennakkoon sopimukset Arda Turanin ja Aleix Vidalin kanssa. Tämä ei kuitenkaan vielä riitä Barcelonalle…

Hankintalistalla Paul Pogba

Jalkapallokenttien halutuin pelaaja on tällä hetkellä 22 – vuotias ranskalainen Paul Pogba. Ei olekaan yllätys, että viimeisen maajoukkuetauon aikana Barcelonan urheilutoimenjohtaja Robert Fernandez matkusti Ranskan Bordeauxiin seuraamaan Pogban otteita Ranskan maajoukkuepaidassa. Niin Ranskasta, Espanjasta ja Italiastakin kantautuvien huhujen mukaan Pogban hankinta blaugrana-paitaan on Barcelonan seurajohdon prioriteetti numero 1.

Pogbaa yritettiin ostaa pitkin viime kesää ulos nykyisestä seurastaan Juventuksesta usealta eri taholta. Erityisesti Valioliigaseurat Manchester City ja Chelsea jahtasivat tätä tulevaisuuden Ballon d´or voittajaa kiihkeästi aina siirtoikkunan sulkeutumiseen asti. Hurjimpien BBC:n kertomien brittihuhujen mukaan Juventus oli jo hyväksynyt Pogban siirron Chelseaan, mutta ”Paul the Octopus” itse kieltäytyi peräti 95 miljoonan euron kaupasta.

Mikäli yllämainittu tarina pitää paikkansa, ja Pogba jatkaa tällä kaudella niin hyviä otteita kun häneltä on normaalisti totuttu näkemään, niin Barcelonan on tarjottava Juventuksella todella paljon rahaa saadakseen mies riveihinsä. ESPN, yksi maailman suurimmista urheilujulkaisusta, uskookin että Barcelonan on tarjottava Pogbasta peräti 100 miljoonaa euroa. €100M! Mikä hulluinta, ESPN uskoo Barcan tekevän sen. Se että tarvitseeko Barcelona palapeliinsä Paul Pogbaa, ja miten hän sopii yhteen Messin, Neymarin ja Suarezin kanssa on asia erikseen. Joukkueesta voisi tulla siirron myötä joko aivan pysäyttämätön, tai sitten kaikki tähdet eivät sovi samaan koriin ja jonkun on aika lähteä…

Peliyhtiö Unibet on tiiviisti mukana tunnelmassa koko Mestarien liigan kauden ajan!

Lue myös:
VIDEO: CR7 ja Hat Trick!
VIDEO: Naisten US Openille yllätysmestari!