VIDEO: NHL-tähti siirtymässä ensi kaudeksi Venäjälle?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 04/03/2016
Jaa tämä...

Venäläistähti saattaa vaihtaa pian maisemaa.

Jääkiekon NHL:ssä pelaava venäläistähti Pavel Datsjuk saattaa vaihtaa nopeasti maisemaa, sillä lähteiden mukaan kuluvan kauden jälkeen hän jättää Detroit Red Wingsin ja siirtyy takaisin Venäjälle.

Sportsnetin kiekkotoimittajan Elliotte Friedmanin mukaan Datsjukia viedään siis kovaa vauhtia KHL-kaukaloihin. Hänen paluunsa syynä ovat ilmeisesti perhesyyt, mutta Detroit Red Wings tai Datsjuk eivät kommentoineet huhua lainkaan lauantain vierasreissulla.

Detroit Red Wings ja Datsjuk keskustelevat venäläisen jatkosta mahdollisesti vasta kauden jälkeen, joten on mahdollista, että häneen kohdistuvista huhuista saadaan seuraavaksi tietoa vasta, kun punaisten kausi on ohi.

Datsjuk on tehnyt tällä kaudella 16+32=48 pistettä. Venäläinen on ehtinyt pelaamaan hieman yli 60 kamppailussa.

Mikäli Datsyuk pelaisi ensi kaudella KHL:ssä, hänen vuosipalkka laskettaisiin NHL-seuran palkkakattoon mukaan. Nykyinen venäläisen sopimus tehtiin tähtipelaajan ollessa yli 35-vuotias.

 

NHL-kaukaloissa pelataan sunnuntaina yksi erinomaiseen katseluaikaan aikaan käytävä kamppailu, kun Chicago Blackhawks taistelee pisteistä Boston Bruinsia vastaan.

Peliyhtiö Unibet on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Suomalaislupaukselle NHL:n tulokassopimus
VIDEO: Liigan pudotuspelien näyttävimmät suoritukset tähän asti

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa