Pavel Datsyuk haluaa lopettaa uransa venäläisjuhliin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 07/09/2016
Jaa tämä...

Venäläinen, elävä jääkiekkolegenda, Pavel Datsyuk aikoo jatkaa jääkiekkouraansa vielä pari vuotta vuoteen 2018 asti. Syyksi mies on ilmoittanut ”keskeneräisten töiden loppuun saattamisen.”

Pavel Datsyukin agentti Dan Milstein on kertonut Detroitin paikallislehdessä, että kaupungin monivuotinen hyökkääjätähti aikoo jatkaa uraansa aina vuoteen 2018 asti, vaikkakin NHL-ura tuli jo päätökseensä. Suurin syy uran jatkamiseen on vuoden 2018 talviolympialaiset, joissa Datsyuk haluaa saattaa loppuun ”keskeneräiset työt (unfinished business)” ja voittaa olympiakultaa Venäjän jääkiekkomaajoukkueen kanssa. Agentti Milsteinin mukaan ”Pavel halua pelata hyvin ja auttaa rakasta maataan saavuttamaan menestystä ja kunniaa Olympialaisissa.”

Ammattilaisuraansa, NHL:n herrasmiespelaajalle ojennettavan Lady Byng palkinnonkin voittanut konkari, on jatkamassa KHL:n suurseuran Pietarin SKA:n riveissä. Mies ei ole aiemmin edustanut mitään seuraa kotimaansa suursarjassa, joten nyt tehty sopimus on todellista mannaa venäläisille kiekkofaneille.

Vuoden 2018 talviolympialaiset kilpaillaan Etelä-Korean Pyeongchanginissa. Jääkiekkoturnaus on ohjelmassa 9 – 25.helmiikuta. Venäjä pelaa lohkossa B jossa se saa vastaan sekä USA:n että Slovakian. Lohkon neljäs seura selviää myöhemmin karsinnoissa.

Seuraava urheilufanien mielenkiinnon kahlitseva suuri kiekkoturnaus on syksyllä pelattava jääkiekon World Cup. Useat peliyhtiöt kuten Unibet, tarjoavat jo mahdollisuuden veikata huipputurnauksen voittajaa.

Lue myös:

VIDEO: SERENA WILLIAMS JUHLII WIMBLEDONIN MESTARUUTTA

JUVENTUS-TOPPARI HYVÄKSYNYT MANCHESTER CITYN TARJOUKSEN

Betway mainos
Betway Spesiaali!
Betway mainos
10€ Ilmaisvetoina joka viikko
Pelaa