VIDEO: Jokereille hyviä uutisia - Pekka Jormakka toipunut pelikuntoon

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Helsinkiläisseuran hyökkääjä on palaamassa kokoonpanoon.

Jääkiekon KHL:ssä pelaava Jokerit tiedottaa verkkosivuillaan, että hyökkääjä Pekka Jormakka on toipunut aivotärähdyksestä pelikuntoon. Hänen on määrä pelata keskiviikkona, kun Jokerit kohtaa kotijäällään HK Sotshin.

Jormakka loukkaantui syyskuun loppupuolella. Hyökkääjä kertoi, että epätietoisuus raastoi sairauslomalla hänen mieltään.

– Välissä ehti olla hyviä päiviä ja ajattelin, että kyllä tämä tästä, mutta seuraavana päivänä oireet palasivat. Kyllähän se mieltä veti välillä maahan. Mutta nyt on tultu siihen, että mies on pelikunnossa, hän kertoi tilanteesta.

Viime viikon loppuolella ja tämän viikon alun Jormakka on ollut mukana joukkueharjoituksissa. Hyökkääjän vire ei ainakaan treenien perusteella ole kadonnut mihinkään. Itseluottamusta uhkuen hän lähtee kohti keskiviikon peliä.

-Hyvin on kulkenut ainakin treeneissä ja toivottavasti kulkee huomennakin, kun peli alkaa.

Jokerit lähtee HK Sotshin isäntänä käytävään otteluun kolmen pelin pisteputkessa. Maanantaina kaatui Torpedo maalein 4-1.

 

Peliyhtiö Veikkaushuone on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lähde: Jokereiden tiedote

Lue myös:
VIDEO: Kolme suomalaista tehopisteille Carolinan ja Vancouverin välisessä ottelussa
VIDEO: Montreal Canadiensin suomalaishyökkääjälle NHL-uran debyyttiosuma

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa