Veikkaussivut.com - Luetuimmat uutiset vuonna 2015

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Youtube
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Urheiluvuosi 2015 on päättymässä muutaman tunnin kuluttua.

Vuosi on sisältänyt taas hurjan määrän hienoja urheilusuorituksia pitkin maailmaa. Välillä olemme saaneet ihastella hienoja hetkiä NHL-kaukaloissa, välillä maapallon suurimmilla jalkapallostadioneilla. Ja aina kun urheilukentillä tapahtuu jotain merkittävää, niin siitä tietenkin uutisoidaan monissa eri medioissa. Myös Veikkaussivut.com on julkaissut tänä vuonna tuhansia uutisjuttuja tällä sivustolla. Nyt onkin aika katsastaa mitkä niistä ovat olleet viisi luetuinta.

Sijalla 5. majailee juttu todella hullusta tilanteesta, jossa tuomari menee lyömään kesken jääkiekko-ottelun pelaajaa, jonka seurauksena koko loppu joukkue käy raitapaidan kimppuun!

VIDEO: Jääkiekkojoukkue näytti tuomarille kaapin paikan

Sijalle 4. nousi tänä vuonna uutinen videosta, jossa jääkiekkokenttien pelottomat sankarit, maalivahdit, näyttävät yleisölle rennomman puolensa. Maalivahdit irroittelevat kuin viimeistä päivää!

VIDEO: Näin maalivahdit tuulettavat ja irroittelevat

Kolmanneksi luetuin juttu Veikkaussivut.com sivulla vuonna 2015 oli hyvin koskettava tarina isästä ja sodasta palanneesta pojasta. Jälleennäkeminen tapahtui tietenkin NHL-ottelussa, ja asiasta uutisoitiin teemaan sopivasti isäinpäivänä.

Isänpäivävideo: Arizona Coyotes järjesti ikimuistoisen yllätyksen eräälle isälle

Sijalla 2. on erikoinen tilanne NHL-kentiltä, mikä aiheutti aikanaan naurupyrähdyksiä niin lukijoissa, pelissä paikalla olleissa katsojissa kuin myös itse pelaajissa. Juttu kertoo siitä, miten sopu sijaa antaa, kun tuomari päättää lähettää jäähyaitioiin samaan aikaan peräti yksitoista pelaajaa.

VIDEO: Tuomari tyhjensi koko jään jäähyaitioon Nahsvillessä

Sija 1. Vuoden katsotuin juttu, pallopoika tylyttää Cristiano Ronaldoa todella jäätävällä tavalla Atletico Madridin ja Real Madridin välisessä ottelussa. Vine-videoita on katsottu yhteensä yli 11 miljoonaa kertaa, joten juttu ei liene ainoastaan oman sivustomme suosituin!

VIDEO: Pallopoika tylytti Cristiano Ronaldoa

Vuosi 2015 siis näytti luetuimpien uutisten osalta tältä. Nyt katseet kohti tulevaa ja vuotta 2016.

Hyvää uuttavuotta!

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa