Esittelyssä NHL 16 -pelin parhaat maalivahdit!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: NHL 16
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Syksyn saapuessa alkaa kaikki tärkeät jääkiekkosarjat jälleen pyöriä kohti kevättä ja mestaruusjuhlia. Myös peliyhtiö EA Sportsilla on tärkeä rooli joka vuosi jääkiekkofanien elämässä. Maineikas yhtiö nimittäin julkaisee tänä vuonna jo 26:nen peräkkäisen päivitetyn version NHL-pelisarjaansa. NHL 16:sta julkaisupäivä on tänä vuonna 17. syyskuuta.

Pelintekijöillä on joka vuosi raastava ja haastava työ laittaa eri NHL-pelaajat paremmuusjärjestykseen, jotta peliin saada rankattua pelipaikkojensa parhaat pelaajat. Erityisen haastava tehtävä on maalivahtien kohdalla, koska NHL:ssä on tällä hetkellä todella monta maalivahtia joita voidaan pitää maailman parhaana. Kuka tahansa voisi heittää viisi nimeä kun kysytään kuka on ”NHL:n paras maalivahti”, mutta selkeämpi paremmuuden erottelu ja perustelut ovatkin jo sitten hankalampi tehtävä. Onneksi EA Sportsin toimistolla on jälleen lyöty viisaat päät yhteen ja tehty tämä työ meidän puolestamme. Tässä onkin uuden NHL 16-pelin TOP 5 maalivahdit:

Carey Price, Montreal Canadiens, kokonaisuus 94

Henrik Lundqvist, New York Rangers, kokonaisuus 93

 

Jonathan Quick, Los Angeles Kings, kokonaisuus 93

 

Tuukka Rask, Boston Bruins, kokonaisuus 92

Pekka Rinne, Nashville Predators, kokonaisuus 92

On varmasti aivan oikeutettua että hallitseva Vezina-voittaja on rankattu koko liigan kovimmaksi, mutta marginaalit ovat hyvin minimaaliset. Ja totta kai suomalaisittain on ilahduttava juttu nähdä Pekka Rinne ja Tuukka Rask kärkivitosessa.

Ennen NHL-kauden alkua on jääkiekkoherkkua katsojille tarjoillaan Champion Hockey Leaguen muodosa. Peliyhtiö Nordicbet on CHL:n virallinen yhteistyökumppani. Sivustolta löytyy markkinoiden kattavin valikoima veikkauskohteita sekä vedonlyönnissä että livevedossa. Voit myös seurata suosikkijoukkuettasi livenä mobiililaitteella tai tietokoneella. Jos lyöt vetoa CHL.stä vähintään 10 eurolla, saat 10 euron ilmaisvedon haluamaasi jääkiekko-otteluun.

Lue myös:
Darryl Sydor jäi kiinni rattijuopumuksesta!
Pystyykö Pulkkinen vakiinnuttamaan NHL-paikkansa?