Nashville Predators purki suomalaislupauksen sopimuksen!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • 10/09/2015
Jaa tämä...

Toissapäivänä alkoivat tämän kauden NHL-ottelut Pohjois-Amerikassa. Tällä kaudella sarjassa on todella mukavan kokoinen nippu uusia ja nuoria suomalaispelaajia, jotka tavoittelevat paikkaa parrasvaloissa. Yksi nuori suomalainen on kuitenkin joutunut tänään pettymään.

Yhdysvalloista kantautuvien tietojen mukaan 21 – vuotias isokokoinen Mikko Vainonen joutuu tältä erää lopettamana NHL-unelman tavoittelun ja etsimään itsellensä uutta seuraa. Vainosen oikeudet omistanut seura Nashville Predators on nimittäin purkanut nuoren puolustajan tulokassopimuksen. Predators siirsi Vainosen aiemmin torstaina siirtolistalle josta NHL-seuroilla olisi ollut mahdollisuus poimia mies riveihinsä. Yksikään seura ei kuitenkaan napannut Vainosta waivers-listalta, joka tarkoittaa sitä, että osapuolet ovat yhteistuumin päätyneet sopimuksen purkamiseen.

191cm ja 95kg painava Vainonen on Pekka Rinteen ja Juuse Saroksen edustaman Nashville Predatorsin neljännen kierroksen varaus vuodelta 2012. Vainonen onkin pelannut rapakon takana vuodesta 2013 lähtien, mutta NHL-pelit jäivät haaveeksi. Pelejä miehelle kertyi änärin sijaan OHL-, AHL- ja ECHL-sarjoista. Viimeksi päättyneen sesongin Vainonen oli ECHL-sarjasta lainassa kotimaisessa Liigassa ja sen idän ihmeessä SaiPassa. Helsingin IFK:ssa kiekko-oppinsa saanut Vainonen on nuorten maailmanmestari vuodelta 2014.

Ohessa vielä video, jossa Vainonen näyttää kovuuttaan ottelussa SaiPa vs. Kärpät.

NHL:n runkosarjan käynnistymiseen kunniaksi peliyhtiö Nordicbet tarjoaa kolme riskitöntä vetoa, jotka voit käyttää haluamiisi NHL-kohteisiin. Kunkin vedon arvo on 10 €, joten yhteensä voit veikata 30 eurolla – ilman riskiä! Hae riskitön veto täältä!

Lue myös:
VIDEO: NHL-seuran hyökkääjälle hurja pelikielto!
Vedonlyöntiopas NHL:ään!

nhl-pro-nordicbet