Pekka Rinne torjui Nashvillen toiselle kierrokselle huippuesityksillä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tapani
  • Kuva: AFP
  • 21/04/2018
Jaa tämä...

Pekka Rinne ja Nashville Predators jatkoivat siitä mihin edellisessä kolmessa matsissa jäivät – jyräsivät Chicagon yli antamatta mitään mahdollisuuksia. Katkaisupelissä tuli voitto lukemin 4-1 ja Rinne oli taas tiilimuurina tolppien välissä. Rinne koppasi 30/31 laukausta ja valittiin jälleen ottelun ykköstähdeksi.

Katso ottelun kohokohdat tästä videosta. Älä missaa Duncan Keithin taklausta ajassa 0:57.

Nashville oli vihonviimeinen pudotuspeleihin selvinnyt joukkue ja Chicago voitti läntisen konferenssin, mutta niin vain Chicago oli täysin aseeton Predatorsia ja Rinnettä vastaan. Chicagolla ei ollut käytännössä jakoja missään ottelussa, koska Nashvillen puolustuspää pelasi kurinalaisesti ja huolellisesti.

Rinne on löytänyt aivan maagisen kevätvireen ja on nostanut Predatorsin yhtäkkiä pleijareiden ykkösnimeksi varman putoajan paikalta. Edellisessä ottelussa Rinne teki koko kauden hulluimman torjunnan.

Predators ei ollut koko seurahistoriassaan koskaan voittanut pudotuspelisarjaa suoraan neljässä ottelussa. Tällä tahdilla Predatorsilla on täydet mahdollisuudet mennä pitkälle kevääseen.

Rinne oli selkeästi tämän sarjan ykköspelaaja kahdella nollapelillä ja käsittämättömällä neljän ottelun torjuntaprosentilla 97,60. Kruunuksi Rinne nappasi kaksi syöttöpistettä, joka oli saman verran kuin parhaalla Chicagon pelaajalla koko sarjassa.

NHL-vedot Unibetilla!>>
Lue myös:
IS: Pikkuleijonien tähtipelaaja palaa Liiga-jäille
Kanada saamassa MM-kisoihin kivikovan joukkueen
VIDEO: Nutivaara osui heti playoff-debyytissään

Parhaat talletusbonukset