VIDEO: Pekka Rinne venyi käsittämättömään pelastukseen

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 18/03/2018
Jaa tämä...

Rinne jatkaa vakuuttavia otteitaan

Nashville Predators on menossa omia menojaan pudotuspelisarjassa Chicago Blackhawksia vastaan. Predators nappasi jo ottelusarjan kolmannen kiinnityksen 3-2-jatkoaikavoitolla. Blackhawks on jo miltei mahdottoman tehtävän edessä, sillä joukkueen olisi voitettava Nashville neljä kertaa putkeen.

Pekka Rinne on tällä hetkellä huikeilla otteillaan Predators-lauman tuki ja turva. Ottelusarjan kolmannessa kamppailussa nähtiin jälleen nippu loistavia torjuntoja, vaikka Blackhawks vihdoin onnistuikin ohittamaan suomalaisvahdin.

Rinteen erikoisin torjunta nähtiin jo avauserässä, kun Johnny Oduyan purkukiekko pomppasi kenttämestarin erikoisella maalille. Rinne oli jo menossa maalin taakse kiekkoa vastaan, mutta lopulta veskari venytti mailansa kiekon eteen.

Katso haamupelastus tästä!

Rinne aloitti pudotuspelit pitämällä maalinsa puhtaana peräti 141 minuuttia. Lopulta Dennis Rasmussen katkaisi suomalaisen komean putken. Rinne on kuitenkin jo nyt osoittanut, että mikäli se on hänestä kiinni, niin Predators voi juhlia tänä keväänä vaikka Stanley Cup-pokaalia.

Parhaat lätkävedot Unibetilla!>>

Parhaat talletusbonukset