Kummola: Pelaaja-agentti Keräsen MM-matkan esteenä! | Leijonat

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 05/07/2014
Jaa tämä...

Kalervo Kummolan mukaan Michael Keräsen kohutun MM-kieltäytymisen takana olisi ollut pelaajan oma agentti.

Jääkiekkoliiton puheenjohtaja Kalervo Kummola kertoi keskiviikkona Radio Novalle oman kantansa Michael Keräsen MM-kieltäytymisestä. Ilves-tähti ei selvinnyt lopulliseen joukkueeseen, mutta sai uuden mahdollisuuden hypätä mukaan remmiin, kun selvisi, ettei Juhamatti Aaltonen pysty pelaamaan MM-kisoissa.

Keränen kuitenkin kieltäytyi vedoten siihen, että hän menettäisi arvokasta treeniaikaa ensi kautta ajatellen. Huippuhyökkääjä ei itse tosin kommentoinut poisjääntiään vaan tiedottamisen hoiti hänen oma pelaaja-agenttinsa.

Kummola uskoi, että Keränen olisi ollut itse halukas hyppäämään MM-koneeseen. Nyt miehen kisapaikka meni Tappara-hyökkääjä Olli Palolalle.

– Mielestäni tässä oli agentti asialla enemmänkin, Kummola kertoi Enbuske & Linnanahde Crew -radio-ohjelmassa.

– Monta kertaa nämä agentit tarkoittavat hyvää, mutta tekevät pahaa siinä mielessä, että torppaavat omien asiakkaidensa mahdollisuuksia. Olisi varmasti ollut hieno kokemus pojalle ja näin ollen se meni ohi ja Palola sitten tilalle. Luulen, että joukkue ei siinä mitään häviä.

Leijona-luotsi Erkka Westerlundin mukaan Palolan kisapassia ei kuitenkaan leimata vielä, sillä joukkue haluaa odotella mukaan mahdollisia NHL-vahvistuksia.

– Agentti vaatii, että hänelle pitää suoraan luvata paikka MM-kisoissa. Palola lähtee nyt odottamaan sitä passin leimausta, että tuleeko vielä esimerkiksi NHL:stä joku, Kummola jatkoi.

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut