Pelaajapako Leicesteristä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 05/11/2017
Jaa tämä...

Kevään 2016 Valioliigan mestarin Leicesterin miehistö on hajoamassa. Joukkue ei ole mestaruuden jälkeen päässyt lähellekään liigan kärkeä, ja nyt tähtipelaajat päättävät vaihtaa maisemaa.

Englantilainen sanomalehti Daily Star uutisoi, että Leicesterin mestaruuskauden avainpelaaja, erinomainen algerialainen laituri Riyad Mahrez olisi ilmoittanut haluavansa lähteä seurasta. Daily Starin mukaan PSG olisi valmis maksamaan Mahrezista 35 miljoonaa puntaa.PSG oli halukas ostamaan Mahrezin jo viime kesänä, mutta tuolloin algerialaistähti vielä halusi jatkaa Leicesterissä 100 000 punnan viikkopalkalla. Daily Starin mukaan myös Barcelona, Arsenal, Manchester United, Tottenham ja Liverpool olisivat kiinnostuneita Mahrezista.

Toinen viime kauden avainpelaaja, joka olisi Daily Starin mukaan jo ilmoittanut lähtöhaluistaan on tanskalainen maalivahti Kasper Schmeichel. Lehden mukaan Schmeichelin palveluksista olisivat lähinnä kiinnostuneet Manchester City ja Liverpool. Manchester Unitedkin saattaisi olla kiinnostunut Schmeichelista, jos nykyinen veskari David de Gea päättää lähteä Real Madridiin. Tanskalaisveskarin hinta on sama kuin Mahrezista, eli 35 miljoonaa puntaa.

Leicesterin viime kesän ennätyshankinta Islam Slimani on myös halukas jättämään seuran vasta yhden vuoden jälkeen. Slimanin hintalappu on noin 30 miljoonaa puntaa, ja eniten kiinnostusta on ilmaissut West Ham.

Toinen viime kesän hankinta, Leicesterissä epäonnistunut laituri Ahmed Musa, haluaa myös jättää seuran, koska peliaikaa ei juuri ole tullut. Viime kesänä Leicester maksoi Musasta CSKA Moskovalle 16 miljoonaa puntaa.

Daily Starin mukaan vielä Leonardo Ulloa haluaa jättää seuran. Leicesterin manageriksi kesken kauden mestarimanageri Claudio Ranierin tilalle tullut Craig Shakespeare ilmeisesti vakinaistetaan kesällä, sen verran hyvään iskuun hän on joukkueen saanut. Shakespeare joutuu kesällä jonkinlaiseen miehistön uudelleenrakennukseen.

Lyö parhaat jalkapallovedot Unibetilla!>>