Pelaajasiirtoja Liigasta - Kärpille ja KalPalle vahvistukset

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 04/04/2017
Jaa tämä...

Kärpät ja KalPa ovat hankkineet uudet pelaajat ensi kaudeksi

Ilta-Sanomat uutisoi tänään, että HIFK-hyökkääjä Kai Kantola siirtyy ensi kaudeksi KalPan riveihin. Kantola siirtyi vasta tällä kaudella KooKoosta helsinkiläisten riveihin ja matka jatkuu jälleen ensi kesänä Kuopion suuntaan. Kun KooKoo aloitti tyhjennysmyyntinsä, Kantola pääsi siirtymään seuraan, jossa hän pääsee taistelemaan tosissaan Liigan mestaruudesta.

Kantolan HIFK aloittaa tänään välieräsarjan Tapparaa vastaan. Hyökkääjä on tähän mennessä iskenyt kevään pudotuspeleissä  viiteen otteluun tehot 1+1. Kantolan tuleva seura aloittaa puolestaan huomenna oman sarjansa Kuopiossa JYPiä vastaan.

Ilta-Sanomat uutisoi myös samalla rykäyksellä, että Veini Vehviläinen vartioi tulevalla kaudella Oulun Kärppien maalia. Nuorten maailmanmestari tulee kantamaan joukkueen kakkosmaalivahdin viittaa Jussi Rynnäksen takana. Sami Aittokallio siirtyy puolestaan Kärpistä uusiin maisemiin, joten Vehviläinen tulee hänen tilalleen. Nuori maalivahti oli vielä viime kaudella hyvässä iskussa JYP-paidassa, mutta tämä kausi on ollut Vehviläiselle haastavampi. Kärpissä toivotaankin, että lupaava veskari pystyy tasaiseen suorittamiseen.

Tappara ja HIFK iskevät tänään yhteen Tampereella. Lue tästä ennakko huikean välieräsarjan ensimmäiseen taistoon!

Tsekkaa parhaat jääkiekon pelikohteet Unibetilta>>

Lue myös:

Leijonat saamassa NHL:stä kovan vahvistuksen MM-kisoihin
VIDEO: Los Angeles ja Vancouver pelaavat syksyllä Shanghaissa ja Pekingissä

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa