VIDEO: Paavikin jännittää tämän iltaista Argentiinan ja Brasilian välistä ottelua

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Youtube
  • 11/12/2015
Jaa tämä...

Suomena aikaa noin kello 2.00 yöllä alkaa yksi maajoukkuejalkapalloilun ”El Clasico” kun Etelä-Amerikan MM-karsinnoissa ottavat toisistaan mittaan Argentiina ja Brasilia. Kyseisen koko latinalaisen Amerikan katseet vangitsevan huippuottelun voit katsoa suomessa veloituksetta Unibet TV:ltä.

Maailman jalkapallokentillä on monta kuumaa taisteluparia niin seurajoukkue kuin maajoukkuetasollakin. Argentiinan ja Brasilian väliset ottelut ovat kuitenkin ylitse muiden. Etelä-Amerikan derby on isossa mittakaavassa huomattavasti merkittävämpi ottelu kuin vastaavat eurooppalaiset taistelut, kuten Englanti vs. Skotlanti tai Saksa vs. Hollanti. Argentiinan ja Brasilian välisten otteluiden merkitystä nostaa se seikka, että molemmat maat ovat olleet lähes koko jalkapalloilun olemassa olon sen suurmaita. Maat ovat dominoineet vuosikausia Etelä-Amerikan mestaruuskisoja, mat ovat myös kahdestaan voittaneet seitsemän kaikista historian kahdestakymmenestä maailmanmestaruuspokaalista. Ja kuten mainos TV:stä on opittu, ei tässä vielä kaikki: Nämä kaksi jättiläistä ovat tuottaneet myös enemmän huippujalkapalloilijoita kuin mitkään muuta maat. Esimerkkeinä mainittakoon Garrincha, Di Stefano, Neymar ja Messi.

Kyseisissä, historian saatossa monista poliittisista konflikteista ja sosiaalisesta eriarvoisuudesta tunnetuissa maissa on kuitenkin kaksi pelaajaa ylitse muiden, Pele ja Maradona. Näiden kahden myyttisen hahmon, jalkapalloikonin ja oman maansa ylpeyden aiheen paremmuudesta on väitelty läpi sukupolvien. Nyt tämä kiistaa on saavuttanut myös Vatikaanin. Alla olevalla videolla onkin nähtävissä miten argentiinalaista syntyperää oleva Paavi Franciscus on vastannut tähän yhteen maailmanhistorian merkittävimpään kysymykseen…

Samalla kun katsot ottelun Unibet TV:ltä niin kannattaa tsekata NordicBetin tarjoamat kertoimet illan huippuotteluun!

Lue myös:

KUVAT: David Beckham UNICEFIN lähettiläänä hyisissä olosuhteissa

 

VIDEO: Jalkapallon EM-karsinnoissa vuorossa jatkokarsinnat

 

betsafe mainos
KAIKKI PELIIN CITYN PUOLESTA
betsafe
10 EURON RISKITÖN VETO!
Pelaa