Pelicans - Blues 28.1.2014 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Blues matkustaa Pelicansin vieraaksi Lahteen.

Pelicans – Blues, merkki 1, kerroin 2,40 Unibet
Pelicans – Blues ML, merkki 1, kerroin 1,85 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 2,40 | 3,95 | 2,50 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon Liigassa pelataan tänään neljä ottelua, Lahdessa yhteen iskevät Pelicans sekä Espoosta vieraaksi saapuva Blues. Ottelu tullaan lähettämään Nelonen Prolla suorana lähetyksenä. Pelicans sekä Blues ovat toisistaan kahdeksan pisteen sisällä, joten periaatteessa Pelicans sekä Blues ovat toistensa päävastustajia. Pelicans taistelee tällä hetkellä pudotuspeleihin pääsystä, kun taas Blues on mahdollisesti selviytymässä jopa kuuden parhaan joukkoon. Pelicansilla on ollut viime aikoina vaikeaa, mutta Bluesin vieraspelitkin ovat sujuneet surkeasti. Edelliset viisi vierasottelua ovat varsinaisella peliajalla espoolaisille tuottaneet ainoastaan yhden voiton. Bluesin puolustus on matkapeleissä ollut epävarmassa kunnossa, sillä kolmee edelliseen vierasotteluun espoolaisille ollaan viimeistelty yksitoista maalia. Tilastojen valossa Bluesia voidaankin pitää surkeana vierasjoukkueena. Vähemmän pisteitä matkapeleistä ovat keränneet ainoastaan KalPa, TPS sekä Ässät.

Pelicans on muodostunut Ilveksen tavoin Liigassa hissijoukkueeksi ja tällä hetkellähän lahtelaiset ovat kolmen ottelun mittaisessa tappioputkessa. Lauantaina Pelicans hävisi Tapparan vieraana 4-1 maalein. Tappara oli joukkueista huomattavasti terävämmällä jalalla liikenteessä, mutta toisaalta Pelicansin tekemisestä huomasi sen, että vastuuta siirreltiin tiukoissa paikoissa. Pelicansilla olisi ollut täysin avoimista tilanteista mahdollisuudet tehdä ainakin muutama maali lisää, mutta Pelicansin pelaajat siirtelivät kiekkoa viimekin hetkillä ja tilanteet kuivuivat kasaan. Jere Myllyniemi on sen luokan maalivahti, että hän antaa kierroksesta toiseen kotijoukkueelle mahdollisuuden taistella voitosta. Se lupaa Pelicansin kannalta hyvää jatkoakin ajatellen. Pelicans on kolmeen edelliseen otteluun viimeistellyt vain kolme maalia, mutta on kuitenkin todettava, että lahtelaiset ovat joutuneet pelaamaan sekä Tapparaa että Kärppiä vastaan.

Pelicansin erikoistilannepelaaminen on noussut viime aikoina suuren kohun keskelle, sillä lahtelaisten ylivoimapelaaminen ei tunnu tuottavan mitään aikaan. Pelicansin on pystyttävä jatkoakin ajatellen saamaan ylivoimapeliään kuntoon tai muussa tapauksessa Lahdessa ei suurella todennäköisyydellä tulla pelaamaan pudotuspelejä. Pelicansilla kuitenkin potentiaalia riittää, sillä ennen Ilvestä sekä Kärppiä vastaan hävittyjä kotiotteluita Pelicans voitti kotonaan kolme ottelua putkeen 13-1 maalierolla! Pelicansin muutamat poissaolot ovat takaiskuja käytännössä joukkueelle kuin joukkueelle, mutta varsinkin Tyler Redenbachia sekä Pavel Rosaa kotijoukkue kaipaisi varmasti takaisin kokoonpanoonsa. Pelicans sekä Blues ovat toistensa päävastustajia, joten lahtelaiset on syytä kotonaan asettaa ennakkosuosikiksi. Blues on ollut joukkueena Pelicansille vaikea vastustaja, mutta toisaalta Pelicansin sekä Bluesin väliset kohtaamiset ovat olleet käytännössä jokaisella kerralla tasaisia maalin kamppailuita.

Veikkaussivut | Tuomas