Pelicans - HIFK 30.11.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/03/2018
Jaa tämä...

Kruunaako HIFK viikonloppunsa vierasvoittoon Lahdessa?

Pelicans – HIFK, merkki 2, kerroin
Pelicans – HIFK ML, merkki 2, kerroin

PAFin kertoimet otteluun 2,15 | 4,05 | 2,80

 

 

Jääkiekon Liigassa pelataan tänään seitsemällä pelipaikkakunnalla, Lahdessa yhteen iskevät Pelicans sekä vieraaksi saapuva HIFK. Ottelu tullaan esittämään Nelonen Prolla suorana lähetyksenä. Pelicans tulee saamaan näin lauantai-iltana varmasti hurjan tuen kotiyleisöltään, mutta toisaalta siihen ei ole minkäänlaista aihetta. Pelicans on ollut viime aikoina pahasti tuuliajolla. Eilen JYP murskasi Pelicansin 5-2 maalein ja lahtelaiset olivat eilen juuri tulosten kertomia. JYP hallitsi peliä lähes täydellisesti eikä Jere Myllyniemikään ollut lainkaan parhaimmillaan. Pelicans on kärsinyt merkittävistä poissaoloista, mutta Pavel Rosa esiintyi eilen lahtelaisten kokoonpanossa ensimmäisen kerran. Itseasiassa Pavel Rosa viimeisteli Pelicansin ensimmäisen maalin, mutta muuten on vielä hyvin vaikeaa lähteä ennustamaan, että mikä tulee olemaan tsekkiläinen fyysinen kunto sekä ennen kaikkea motivaatio.

Pelicansin puolustus on alkanut rakoilemaan pahemmin ja pahemmin, tarkemmin sanottuna kolmeen edelliseen otteluun lahtelaisille ollaan tehty kolmetoista maalia! Jere Myllyniemi on parhaimmillaan erinomainen maalivahti ja nimenomaan selkeä vahvistus lahtelaisten maalille, mutta valitettavasti entinen SaiPan maalivahtikaan ei ole viime aikoina pystynyt esittämään parastaan. Edelliset viisi ottelua ovat Pelicansille tuottaneet vain yhden voiton, joten voidaan sanoa samantien, että kotijoukkue alkaa olemaan kriisissä. Pelicans on pystynyt pitämään itsensä hienosti ylemmässä keskikastissa, mutta tätä menoa sijoitus tulee tippumaan ennen joulua vielä jyrkästi.

HIFK on tällä hetkellä Liigan yksi kuumimmista joukkueista, eilenhän HIFK suorastaan murskasi Jokerit kuumassa paikallistaistossa 1-4 maalein! Voidaan sanoa muutenkin, että Raimo Summanen on saanut vierasjoukkueen huikeaan pelivireeseen. HIFK:n peliesitykset olivat ennen maajoukkuetaukoa kokonaisuudessaan surkeita ja lisäksi jo siniviivalta lähteminen kohti hyökkäysaluetta tuntui vierasjoukkueen kohdalla mahdottomalta ja mielikuvituksettomalta. Raimo Summanen voitti taktillisella puolella eilen Tomi Lämsän täydellisesti ja se kertookin vain siitä, että tällä hetkellä HIFK on kaiken kaikkiaan huikeassa pelivireessä. Kahteen edelliseen otteluun HIFK on viimeistellyt kahdeksan maalia ja omissa verkot ovat heiluneet kaksi kertaa. Pelicans on todennäköisesti tänään siinä tilanteessa, että tappioputki tulee jatkumaan. HIFK on loistava valinta vetokupongille mukaan. 

Veikkaussivut | Tuomas