Pelicans - HPK 4.10.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/03/2013
Jaa tämä...

Jatkuuko Pelicansin käsittämätön vire HPK:n isäntänä?

Pelicans – HPK, merkki 1, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 1,91 | 4,20 | 3,10 

 

 

Jääkiekon Liigan ottelutarjontaa, Lahden jäähallissa Pelicans isännöi vastaan asettuvaa HPK:ta. Tiedossa on jossain määrin paikallistaisto, joten lähtökohtaisesti odotukset ottelun suhteen ovat korkealla. Joukkueet ovat ehtineet jo kohtaamaan tällä kaudella kerran, kyseessä oli silloin kauden avauskamppailu ja sehän päättyi Pelicansin vierasvoittoon 1-2 maalein. Pelicans voitti Hämeenlinnassa ja on voittanut otteluita siihen tahtiin muutenkin, että Liigan kärkipaikka on tällä hetkellä vahvasti lahtelaisilla. Pelicans on heittänyt kaikki asiantuntijoiden ennustukset romukoppaan, sillä Pelicans on yhdeksästä ottelustaan voittanut käsittämättömästi kahdeksan. Pelicans on tehnyt 29 maalia yhdeksään ensimmäiseen otteluun ja sehän tarkoittaa eniten maaleja koko Liigassa. Toisekseen Pelicansista löytyy tällä hetkellä Liigan yksi parhaimmista maalivahdeista, Jere Myllyniemi.

Pelicans voitti viimeksi huikeassa ottelussa Lukon 4-7 maalein, Pekka Saarenheimo oli ottelussa Pelicansin ykköstähti vaatimattomasti viidellä tehopisteellä. Jere Myllyniemi oli hieman epävarma Lukkoa vastaan, mutta toisaalta Pelicansilla ei ole maalivahtitilanteessa minkäänlaista ongelmaa. Maalivahdit eivät tosissaan juhlineet tiistai -illassa Raumaalla. Janne Juvonen on tähän asti joka tapauksessa hoitanut tehtävänsä tarvittaessa maalilla erinomaisesti ja pystyy hyppäämään esimerkiksi myös tänään maalille. 

HPK on pelannut paljon erittäin tasaisia otteluita, mutta tuloksellisesti HPK on ollut valitettavasti hyvin epätasainen. Viime kerralla HPK hävisi kotonaan KalPaa vastaan 1-2 maalein. HPK on kolmesta edellisestä vierasottelustaan onnistunut nappaamaan vain yhden kerran pisteet mukanaan, joten lähtökohtaisesti tällä kertaa ottelussa on vain yksi suosikki ja se on Pelicans. Loppuun voidaan todeta, että HPK voitti pitkälti JYPiä vastaan Jyväskylässä viimeksi sen takia, että JYPin maalivahtipeli oli äärimmäisen epävarmaa.

Veikkaussivut | Tuomas