Pelicans - HPK | Jääkiekon harjoitusottelut 17.8.2012

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Pelicans lähellä voittoa HPK:ta vastaan.

Pelicans – HPK, merkki 1, kerroin

Jääkiekon Etelä-Saimaa turnausta Lappeenrannasta, päivän ensimmäisessä ottelussa jäällä nähdään Lahden Pelicans sekä vastaan asettuva Hämeenlinnan Pallokerho. Pelicans on jälleen liikenteessä erittäin vahvalla joukkueella ja tulee mitä suuremmalla todennäköisyydellä turnauksessa myös menestymään. Lappeenrannan turnauksessa Pelicans on muutenkin menestynyt, sillä kahtena viime vuotena lahtelaiset ovat olleet lauantai-illan jälkeen turnauksen mestareita.

Pelicans hankki kesän aikana useita loistavia vahvistuksia. Suurimpana nimenä lienee Pittsburghin Angelo Esposito, muuten voisi lisäksi mainita niin kokeneen Timo Pärssisen kuin Jere Myllyniemen – joka pelasi viime kaudella juuri SaiPassa käyden kuitenkin muutaman ottelun ajan pelaamassa myös lahtelaisen maalilla erinomaisin tuloksin. Pelicansilla on mukana myös muutamia uusia ulkomaalaisvahvistuksia, joten HPK:ta vastaan tuloksia odotellaan.

HPK:n suurin ongelma lienee hyökkäyspäässä. Edellisessä harjoitusottelussa KHL-seura Sibiriä vastaan joukkue sai tuotua kiekkoa hyvin alueelle, mutta siihen se sitten jäikin. HPK menetti kesän aikana muutamia erittäin tärkeitä pelaajia, kuten puolustajan Jukka-Pekka Laamasen, joten Ari-Pekka Selinillä on kova tehtävä saada homma Hämeenlinnassa toimimaan.

Veikkaussivut | Tuomas