Pelicans - Ilves 1.11.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Sekaisin olevat Pelicans sekä Ilves vastakkain Lahdessa.

Pelicans – Ilves, merkki 1, kerroin 
Pelicans – Ilves ML, merkki 1, kerroin 

Expektin kertoimet otteluun 2,05 | 4,00 | 2,90 

 

 

Lahdessa yhteen iskevät jääkiekon Liigan ottelussa Pelicans sekä vieraaksi saapuva Tampereen Ilves. Kyseessä on kahden täysin sekaisin olevan joukkueen kohtaaminen. Pelicans hävisi viimeksi Ässiä vastaan 4-0 maalein, kun taas Ilves puolestaan hävisi kotonaan JYPille 2-5 numeroin. Pelicansilla on alla kaksi tappiota ja samallahan Pelicansin tekemisen taso on tippunut selkeästi. Nyt Pelicansille tarjotaan kuitenkin mahdollisuutta palata takaisin voittojen pariin. Pelicans tulee saamaan perjantai-illan kunniaksi täyden tuvan ja näin ollen kannatus tulee olemaan huippuluokkaa. Pelicans on pystynyt voittamaan paljon otteluita maalin tai kahden erolla, vaikka viime aikoina tiukat ottelut ovat menneet lahtelaisia vastaan. Porissa esitys oli Pelicansilta luokaton, sillä Ässät viimeisteli jo avauserässä lukemat siihen malliin, että ottelu oli melkeinpä jo ratkennut.

Ilves on tällä hetkellä täysin ulkona niin pelillisesti kuin myös pelin ulkopuolella. Ilves on edelliseen neljään otteluun kerännyt yhtä monta tappiota. Ilveksen alkukausi oli mahtavaa seurattavaa, mutta nyt Ilveksen jyrkkä alamäki on alkanut. Kahteen edelliseen otteluun tamperelaisseuralle ollaan tehty vaatimattomasti kahdeksan maalia. Se on tietenkin ilman muuta aivan liikaa. Tuomas Tuokkola on sinänsä saanut Ilveksen materiaalista erittäin hyvin irti, sillä Ilves on pystynyt keskialuetta tukkimaan vahvasti ja näin ollen samalla olemaan kiekon kanssa rohkeita. Nyt kuitenkaan tilanne ei ole niin hyvä, sillä kuinka Ilves käsittelee sen, että tappioputki on neljän ottelun mittainen eikä Ilveksessä tällä hetkellä kukaan tiedä sitä, että kuka seuran omistaa ja kuka ei. Omitussotkut varmasti vaikuttavat tässä vaiheessa myös Ilveksen pelaamiseen jäällä.

Tässä ei todellakaan tarkoiteta sitä, että Pelicans olisi jollain tapaa viime otteluissa hehkunut, mutta Ilvestä vastaan Pelicans on ehdottomasti suosikin asemassa. Ilves on vieraissa alkanut häviämään otteluita siihen tahtiin, että välttämättä vierasjoukkue ei tule fanienkaan puolesta saamaan tässä ottelussa hurjaa tukea. Olihan se tavallaan odotettavissa, että Ilves tulisi jossain vaiheessa palaamaan omalle tasolleen. Lähtökohtaisesti Pelicans on ollut Ilvekselle nimenomaan Lahdessa erittäin vaikea vastustaja. Ilves ei ole moneen vuoteen voittanut Lahdessa otteluakaan. 

Veikkaussivut | Tuomas