Pelicans ja Tappara vaihtokaupoilla - maailmanmestari siirtyy Lahteen

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Pelicans ja Tappara ovat käyneet vaihtokaupoilla.

Jääkiekon SM-liigassa pelaavat Pelicans ja Tappara ovat käyneet vaihtokaupoilla. Lahtelaisseuran kannalta merkittävin muutos on puolustaja Pasi Puistolan hankinta Tampereelta. Samassa yhteydessä Niko Tuhkasen pelaajaoikeudet siirtyvät Pelicansista kirvesrinnoille.

Puistolan ja Tuhkasen kohdalla kyseessä on pelaajaoikeuksien vaihto. Molemmilla on voimassaolevat sopimukset kaudeksi 2016-2017. Puistola tulee olemaan siis ensi kaudellakin Pelicansin kokoonpanossa, vaikka Tapparaa suorittaa hänen palkanmaksun. Pelicans maksaa ensi kaudella Tapparalle Puistolasta sovitun vuokrakorvauksen.

Puistola palasi alunperin Tampereelle kaudeksi 2013-2014. Ensimmäisellä kaudellaan kirvesrinnoissa vastuuta riitti, mutta Jussi Tapolan valmennuksessa Puistola ei ole ole saanut toivottua määrää peliaikaa. Tällä kaudella Puistola on pelannut Mestistä LeKin paidassa 25 peliä, joissa hän on tehnyt kaksi maalia ja syöttänyt 16 osumaa.

Puistola pelasi MM-kilpailuissa vuosina 2010 ja 2011, joista jälkimmäinen turnaus päättyi maailmanmestaruuteen. Hän oli voittamassa myös alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruutta vuonna 1998.

Puistola ei ole tällä hetkellä vielä täydessä pelikunnossa, sillä mies toipuu parhaillaan pienestä polven puhdistusoperaatiosta. Hänen pitäisi olla pelikuntoinen noin parin viikon sisällä.

Mitä tulee loukkaantumisiin, puolustajista Juha Leimu on palaamassa kaukaloon pelaten Pelicansin vahvuudessa mahdollisesti jo keskiviikkona. Tuolloin SM-liigassa lahtelaisseura pelaa kotonaan Bluesia vastaan.

Peliyhtiö Bet365 on vahvasti mukana jääkiekkosarjojen otteluissa. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa jääkiekkosarjojen otteluista ja hankkia erinomaisen talletusbonuksen.

Lähde: Pelicans, ESS.fi

Lue myös:
Teemu Selänteen TS8-ravintolisät yksinoikeudella Tokmanni-Konsernille
VIDEO: Kärppä-tähti teatterilavalla rähjäämässä

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa