Pelicans - Jokerit 17.9.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/03/2018
Jaa tämä...

Jokerit matkustaa Pelicansin vieraaksi Lahteen.

Pelicans – Jokerit, merkki yli 5,5 maalia, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,85 | 4,25 | 2,05 

 

 

Jääkiekon Liigan mielenkiintoisessa ottelussa yhteen iskevät Lahden Pelicans sekä vastaan asettuva Helsingin Jokerit. Kyseessä on Pelicansille kauden toinen kotiottelu ja yhteensä molemmat joukkueet ovat pelanneet alkukaudella kaksi ottelua. Pelicans on onnistunut kahteen ensimmäiseen otteluun viimeistelemään viisi maalia, kun taas Jokereilla on alla neljä tehtyä maalia. Jokerit onnistui HIFK:ta vastaan maalinteossa hurjaan tahtiin, joten sinänsä tässä ottelussa maaliodotusarvo on kohtalaisen korkealla. Mielenkiintoinen pointti on myös siinä, että Pelicans sekä Jokerit ovat pelanneet erittäin värikkäitä keskinäisiä kohtaamisia. 

Pelicansin suurin ongelma lienee tällä kaudella siinä, että pelaajiston keski-ikä on kohtalaisen korkea liigatasolle. Pelicansin puolustus on toistaiseksi suoriutunut urakastaan hyvin aivan kuten koko muukin joukkue, mutta tosissaan Jokereilla on paljon laadukkaita nopeita hyökkääjiä ja näin ollen Pelicansin puolustukselle saattaa tulla tänään vielä hyvinkin kiire. Jokerit oli niin vakuuttava etenkin avauserässä HIFK:ta vastaan, että itseluottamus vierasjoukkueella on varmasti kunnossa.

Jere Myllyniemeltä odotellaan Lahdessa tällä kaudella erittäin paljon, sillä toista voittavaa maalivahtia Pelicansilla ei ole. Jere Myllyniemi on parhaimmillaan huikea maalivahti, mutta pahimmillaan Pelicansin ykkösmaalivahdista ei ole voittavaksi maalivahdiksi. Kaiken järjen mukaan maaleja nähdään tänään molemmissa päissä. Tiedossa tulee olemaan ehdottomasti erittäin mielenkiintoinen kohtaaminen.

Veikkaussivut | Tuomas