Pelicans - JYP 2.3.2013 | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 03/02/2013
Jaa tämä...

Pysyykö JYP mukana ykköspaikan jahdissa?

Pelicans – JYP, Merkki 2, Kerroin 2.75 Betway

Lahdessa kohtaavat tänään sarjakakkonen JYP ja 11. oleva Pelicans. Viime kauden finaalijoukkueiden osalta tämä kausi on mennyt aivan eri suuntiin. JYP on pysynyt mukana SM-liigan kärjessä, kun Pelicans taas on herännyt pelaamaan vasta kevään korvilla.

Pelicans heräsi taistelemaan säälipleijaripaikasta viimeisellä hetkellä. Joukkue on onnistunut kaapimaan viime aikoina pisteitä kovalla prosentilla ja joukkue elätteleekin vielä mahdollisuuksia kevään jatkumisesta. Pistemenetyksiin joukkueella ei vain olisi varaa enää lainkaan. Lahtelaisten ilona on häärinyt JYP-kasvatti Pekka Jormakka, joka on pelannut erinomaisesti koko kauden, mutta erityisesti päivien pidentyessä mies on intoutunut huimaan vireeseen. Myös Jere Myllyniemi on ajoittanut kauden kuntohuippunsa juuri oikeaan kohtaan. Tänään Pelicans joutuu kovaan testiin, kun vastaan luistelee suoraviivaisen kiekon sanansaattajat Jyväskylästä. Maalipaikat tulee käyttää hyväksi, sillä JYPiä vastaan niitä tuskin montaa tarjoutuu.

JYP on ilmoittautunut erittäin potentiaaliseksi mestarisuosikiksi myös tänä vuonna. JYP on jo kolmentoista ottelun mittaisessa pisteputkessa eikä loppua ole näkyvissä. Jos jyväskyläläiset voittavat tänään ja Jokerit häviävät Ässille oman ottelunsa, tilanne runkosarjan kärjessä tiivistyy kahden pisteen sisään. JYP voitti eilen sarjajumbo Ilveksen erinomaisen alun vuoksi. Erikoista JYPin osalta oli, että joukkue sortui lepsuiluun toisessa erässä ja päästi tamperelaiset mukaan peliin omien hölmöilyjen kautta. Tällaiseen ei ole varaa sarjan, kun vastaan asettuvat astetta kovemman luokan joukkueet, kuten Pelicans. JYPin kannalta iloista on se, että joukkueen ratkaisijarintama on tällä hetkellä erittäin laaja. Miika ”LahenRami” Lahtikin sai eilen pitkän maalittoman putkensa poikki, joka varmasti poisti jonkinlaisen apinan JYPin varakapteenin selästä.

Tasainen matsi luvassa, josta JYP kuitenkin taistelee pisteet Jyväskylään.

Veikkaussivut | Oskari