Pelicans - JYP 27.9.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Liigan kärkikaksikko vastakkain Lahdessa.

Pelicans – JYP, merkki alle 5,5 maalia, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,50 | 4,20 | 2,30 

 

 

Perjantai-illan odotetuin kamppailu jääkiekon Liigassa käydään Lahdessa Pelicansin sekä JYPin kohdatessa toisensa. Pelicans on aloittanut kautensa uskomattoman hienosti, sillä Pelicans johtaa Liigaa ennen toisena olevaa JYPiä. Pelicans on onnistunut kääntämään tiukatkin ottelut edukseen, mutta lahtelaisten osalta hienointa on se, että puolustus on toiminut erinomaisesti. Jere Myllyniemi on ollut voittava maalivahti eikä Janne Juvosenkaan alkukaudessa ole valittamista. Tänään Pelicans joutuu kuitenkin hurjaan testiin, sillä JYP on hävinnyt toistaiseksi lahtelaisten tavoin vain kerran ja toisekseen JYP ei ole hirveästi muuttunut viime kaudesta. JYP on näin ollen pystynyt pelaamaan täysiä 60 minuutin otteluita hyvällä menestyksellä.

Pelicans palaa takaisin Lahteen muutaman edellisen vierasottelun jälkeen, sillä Pelicans pelasi viikolla niin Espoossa kuin myös Oulussakin. Espoossa Pelicans oli pitkään kiinni vierasvoitossa, mutta lopulta Blues nousi ensin tasoihin ja lopulta aina voittoon asti. Tuossa ottelussa nähtiin yhteensä kolme maalia ja puolestaan alle -maalimäärään päädyttiin myös Oulussa. Pelicanshan johti Kärppiä vastaan vielä päätöserässä 0-3 maalein, mutta Kärpät oli nousta jopa tasoihin asti.

Pelicansin sekä JYPin kohtaamiset ovat aikaisemmin olleet erittäin tasaisia ja näin on syytä kuvitella tapahtuvan myös tänään. Pelicansin kotietu kääntää lähtökohdat hyvin tasaisiksi. Pelicans on ollut erinomainen erikoistilannejoukkue, mutta toisaalta JYP on viimeistellyt kolmeen viime otteluun kaksitoista maalia. Kummallakaan joukkueella ei ole varaa jäähyihin. Todennäköisesti tiedossa on vähämaalinen kohtaaminen. Alle 5,5 maalia on lähellä toteutua.

Veikkaussivut | Tuomas