Pelicans - KalPa 17.1.2014 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

KalPa matkustaa Pelicansin vieraaksi Lahteen.

Pelicans – KalPa, merkki 1, kerroin 1,97 ComeOn

ComeOnin kertoimet otteluun 1,97 | 4,05 | 3,02 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon Liigassa pelataan perjantain kunniaksi seitsemän ottelun kierros, Lahdessa yhteen iskevät Pelicans sekä Kuopiosta vieraaksi saapuva KalPa. Kyseessä on ottelu, josta KalPan on saatava täydet pisteet, joten kaikki paineet ovat vierasjoukkueen puolella. Sarjataulukossahan Pelicans on tällä hetkellä kymmenentenä, kun taas kuopiolaiset löytyvät sijalta kolmetoista. Pelicans lähtee tähän otteluun täysin ansaitusti jopa selkeänä ennakkosuosikkina. Pelicans on edellisestä kuudesta ottelustaan saalistanut neljä voittoa sekä toisekseen kuuteen viime kamppailuun lahtelaiset ovat ainoastaan kerran jääneet kokonaan pisteittä! Pelicansin yhdentoista ottelun mittainen tappioputki on muuttunut kotijoukkueen kannalta täysin toiseen suuntaan, sillä Jere Myllyniemi on ollut lahtelaisten maalilla todella hyvä ja se on vaikuttanut koko joukkueen tekemiseen.

KalPan tilanne alkaa vaikuttamaan todella surulliselta. Viisi edellistä ottelua eivät ole varsinaisella peliajalla tuottaneet vierasjoukkueelle ensimmäistäkään voittoa. KalPahan voitti edellisessä kotiottelussaan jatkojen päätteeksi Kärpät 3-2 maalein, mutta muuten ilonaiheet ovat vierasjoukkueen kohdalla olleet täysin nollassa. KalPahan on ollut viime aikoina selkeästi esillä myös loukkaantumisten takia, sillä vierasjoukkueellahan on ollut varsinkin hyökkäyksestä sivussa useita tärkeitä pelaajia. KalPan tulee tässä ottelussa hakea kenties jopa riskillä voittomaalia, sillä esimerkiksi yhdellä tai kahdella pisteellä vierasjoukkue ei pysty saamaan lahtelaisia lainkaan kiinni. Runkosarjaa on luonnollisesti edelleen reilusti jäljellä, mutta tämä kamppailu on kuuden pisteen taistelu varsinkin vierasjoukkueelle. KalPaan ei vain luottoa löydy, sillä viisi napattua vierasvoittoa varsinaisella peliajalla on kaiken kaikkiaan säälittävä suoritus.

Pelicans on kahteen edelliseen kotiotteluun napannut kaksi voittoa 8-1 maalierolla, joten se kertoo siitä, että Lahdessa viime ajat ovat olleet todella onnistuneita! Eihän välttämättä Pelicansin vastustajien taso ole viime aikoina ollut pahinta mahdollista luokkaa, mutta toisaalta sellaisesta on turhaa nostaa suurta numeroa. Pelicans on ollut samalla juuri KalPalle erittäin vaikea vastustaja. Joukkueiden kuudesta edellisestä kohtaamisesta voitto on mennyt neljä kertaa Pelicansin eduksi. Lähtökohtaisesti Pelicans nousee kaiken kaikkiaan erinomaiseksi pelikohteeksi. KalPan loukkaantumislista on tämän tiedon mukaan edelleen kurjaa katsottavaa eikä se paranna luonnollisesti lainkaan vierasjoukkueen tilannetta. Pelicans pystyy lähtemään tähän otteluun huomattavasti vapautuneemmin kuin KalPa, sillä paineet ovat vierasjoukkueella. Pelicans nostetaan vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas