Pelicans - KalPa 26.10.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Joko vihdoin KalPa saisi onnistumisia sekä tappioputkensa päätökseen?

Pelicans – KalPa, merkki 2, kerroin
Pelicans – KalPa ML, merkki 2, kerroin

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,70 | 4,25 | 4,10

 

 

Jääkiekon Liigan ottelutarjontaa, Lahdessa yhteen iskevät Pelicans sekä vieraaksi saapuva Kuopion KalPa. Tänään otteluparit ovat samat kuin eilen, mutta sillä erotuksella, että pelipaikkakuntaa ollaan vain vaihdettu. Pelicans voitti eilen Kuopiossa KalPan lopulta 1-3 maalein ja jatkoi KalPan valtavaa tappioputkea. Pelicans on nyt voittanut kaksi ottelua putkeen, mutta sitä ennenhän Pelicans vaelteli monen ottelun tappioputkessa. KalPan peliesityksessä oli eilen paljon hyvää, vaikka tappio lopulta tulikin. KalPa hallitsi eilenkin ottelua, mutta maalinteko oli vain niin vaikeaa. KalPa on pystynyt usein hallitsemaan otteluita, mutta jääkiekko on kuitenkin maalintekopeli. Kiekkoa pitäisi saada myös vastustajan maalivahdin selän taakse. Jossain vaiheessahan KalPan karmea tappioputki tulee päätökseensä, se on aivan selvää. KalPa ei ole materiaalissa Pelicansia heikompi ja toisekseen Pelicansin peliesitykset ovat aaltoilleet tuloksellisesti hyvinkin paljon. Pelicansin alkukausi oli mahtavaa seurattavaa, sen jälkeen tuli pitkä tappioputki ja taas ollaan muutaman ottelun voittoputkessa.

KalPa tarvitsee sen yhden tai kaksi pelaajaa, jotka kävisivät tekemään muutaman maalin esimerkiksi juuri jo tässä ottelussa. KalPalla on niin paljon äärimmäisen laadukkaita sekä osaavia pelaajia, että yhden tai kahden pelaajan onnistuminen ruokkisi varmasti tilannetta siihen malliin, että koko vierasjoukkue alkaisi saamaan kiekkoa reppuun. Kuten jo todettu, KalPa hallitsi eilenkin ottelua, joten kuopiolaisten pelaamisessa on paljon hyvääkin. Jari Laukkasen on nyt vain löydettävä se pelaaja tai ne pelaajat, jotka näyttäisivät esimerkkiä muulle joukkueelle jo heti tänä iltana Lahdessa.

Kerroinasettelustahan voidaan sanoa jo heti, että Pelicans ei mahdu vetokupongille millään tavalla. Pelicans on pystynyt voittamaan maalin otteluita erittäin paljon, mutta kuten jo todettu aikaisemmin, maalin ottelut voivat mennä kummalle tahansa. KalPa on näillä kertoimilla erittäin fiksu valinta vetokupongille mukaan. Todennäköisesti tiedossa on jälleen tiukka kohtaaminen, sillä joukkueet pelasivat jo eilen vastakkain ja näin ollen joukkueet tuntevat hyvin toisensa. Lähtökohtaisesti KalPan kertoimia ei voi olla ottamatta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas