Pelicans - Kalpa 7.3.2013 | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 03/06/2013
Jaa tämä...

Kotietu ja säälipleijarit hakusessa.

Pelicans KalPa kertoimet NordicBet

Nämä kertoimet löydät NordicBetiltä. Uudet asiakkaat saavat 50€:n riskittömän vedon vain Veikkaussivujen kautta.

Saat 50 €:n riskittömän vedon NordicBetille vain TÄSTÄ >>

 

Lahdessa kohtaavat torstai-iltana Pelicans ja Kalpa, joista lahtelaiset elättelevät vielä teoreettisia mahdollisuuksia säälipleijareihin ja kuopiolaiset taistelevat tiukasti kotiedusta.

Pelicans näytti jo heränneen taistelemaan tiukasti säälipleijaripaikasta tänä keväänä, mutta kaksi edellistä tappiota JYPille ja Saipalle aiheuttivat suuren kolauksen näille haaveille. Pelicansin olisi käytännössä voitettava kaikki loput ottelunsa ja edellä olevien hävittävä, jotta Lahdessa tänä keväänä playoff-kiekkoa nähtäisiin. Pelicansin Pekka Jormakka on ollut erittäin kuuma pelaaja ja mies onkin vilkkunut SM-liigan pistetilastoissa lähes jokaisella pelikierroksella, kun lahtelaiset ovat pelanneet. Jormakan epäonnistuminen tarkoittaa myös Pelicansin epäonnistumista, joten Lahdessa kannattaa toivoa Palokan pojan hyvien otteiden jatkumista.

Kalpa vaikutti menettäneen otteensa täysin vielä pari kierrosta sitten, mutta kriisipalaverin jälkeen joukkueen otteet ovat olleet aivan toisenlaisia. Kahdesta edellisestä ottelusta on irronnut kaksi puhdasta voittoa tyylikkäällä 9-1 maalierolla. Mikäli Kalpa jatkaa samoja otteita, se tulee olemaan vaikea vastustaja playoffeissa mille tahansa joukkueelle. Kalpalla ovat viime aikoina kunnostautuneet sekä Sami että Kasperi Kapanen. Isä-poika akseli onkin toiminut erinomaisesti ja tämä on näkynyt myös tulostaululla.

Pelicansin teoreettiset mahdollisuudet tuskin kantavat voittoon torstai-illassa. Kalpa hakee pisteet Lahdesta.

Veikkaussivut | Oskari