Pelicans - Kärpät 23.2.2013 | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Onko Pelicansista sittenkin playoff-joukkueeksi tänä keväänä?

 

Pelicans – Kärpät, Merkki 1, Kerroin 2.55 Unibet

Lahdessa kohtaavat tänään Pelicans ja Oulun Kärpät. Joukkueiden tilanteet sarjataulukossa ovat äärimmäisen mielenkiintoiset ja jännittävät sillä kumpikaan ei voi vielä sanoa, miten runkosarja lopulta heidän osaltaan päättyy.

Viime kauden toinen finalisti Pelicans on esiintynyt lähes koko kauden alavireisesti, mutta on vihdoin alkanut osoittaa heräämisen merkkejä. Joukkue taistelee viimeisesti säälipleijaripaikasta, joten Kärppien olisi tänään kaaduttava. Lahtelaiset ovat kaivanneet tehoja johtavilta pelaajiltaan, joista viime aikoina erityisesti Vili Sopanen on vastannut huutoon. Sopanen on nostanut profiiliaan huimasti viimeisen kuukauden aikana. Pelsut ovat saaneet oikean vaihteen silmään, joten voi hyvinkin olla, että pisteet jäävät tänään Lahteen.

Kärpät on mukana taistelemassa pleijareiden kotiedusta yhdessä monen muun kanssa. Joukkueen esitykset eivät ole mitenkään häikäisseet viime aikoina, mutta joukkue on kuitenkin onnistunut kaapimaan myös tärkeitä pisteitä kasaan. Maalivahtiosastoon oululaiset eivät ainakaan kaadu, sillä Johan Baclund ja Joni Karhunen ovat olleet vakuuttavia läpi kauden. Uskon kuitenkin, että tänään veskareiden vire ei riitä lahtelaisia vastaan.

Veikkaussivujen Noora Karmalle heittämän haasteen mukaisesti tarjoamme oikean lopputuloksen tulosveikkauksen muodossa. Pelicans – Kärpät, 3-1.

Veikkaussivut | Oskari