Pelicans - Kärpät 26.11.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Palaako Kärpät pikaisesti takaisin voittojen pariin?

Pelicans – Kärpät, merkki 2, kerroin

Sportingbetin kertoimet otteluun 3,10 | 4,10 | 1,95

 

 

Jääkiekon Liigassa pelataan tänään kuuden ottelun kierros, Lahdessa yhteen iskevät Pelicans sekä vieraaksi saapuva Oulun Kärpät. Ottelu tullaan esittämään Nelonen Prolla suorana lähetyksenä. Sarjataulukossa Pelicans on tällä hetkellä viidentenä ja sehän on lahtelaisille erinomainen suoritus. Tänään Pelicans joutuu kuitenkin äärimmäisen vaikeaan paikkaan, sillä Kärpät johtaa Liigaa selvähkösti ennen toisena olevaa Tapparaa ja toisekseen Kärpille saattoi olla vain hyvä asia, että viimeksi Ilves voitti oululaiset Raksilassa yllättävänkin selkein numeroin. Kärppien huikea voittoputki päättyi lauantaina, mutta missään tapauksessa ei pidä ajatella, että se olisi vain huono asia.

Kärppien tappiota Ilvestä vastaan lauantaina ei osannut odotella todennäköisesti kukaan, mutta nyt vierasjoukkue palasi takaisin maanpinnalle. Nyt Kärpät lähtee tavallaan puhtaalta pöydältä liikenteeseen ja sehän tosissaan saattaa sopia vierasjoukkueelle enemmän kuin hyvin. Oli selvää jatkuvasti, että jossain vaiheessa Kärpät kokisisi voittoputken päättymisen ja tosissaan viime kierroksella se tapahtui. Tänään Kärpät lähtee kuitenkin selkeänä ennakkosuosikkina aloittamaan uutta voittoputkeaan, sillä Pelicans hävisi lauantaina Jokereiden vieraana 5-3 maalein eikä lahtelaisten puolustus vakuuttanut tuolloin lainkaan. Pelicansin sairaslista oli jo Jokereita vastaan melkoisen pitkä ja tästä ottelustahan Pelicansilta sivussa ovat useat merkittävät pelaajat. Jopa esimerkiksi Vili Sopanen saattaa hyvinkin edelleen olla sivussa kotijoukkueen kokoonpanosta. Kuinka Pelicans kestää lukuisat poissaolot? Ei millään tavalla.

Pelicans on voittanut kaksi edellistä kotiotteluaan ja Helsingissäkin Pelicans kävi kahdesti johtoasemassa, mutta lahtelaisten peliesitykset ovat vaihdelleet hyvinkin rajusti. Pelicansin maalilla Jere Myllyniemi on parhaimmillaan erinomainen maalivahti, mutta joissain otteluissa on tullut selväksi se, että entinen SaiPan maalivahti kaipaisi varmasti myös hieman lepotaukoa. Pelicansilla ei toisaalta ole toista Liigatason maalivahtia, joten Jere Myllyniemen on pelattava jatkuvasti kotijoukkueen maalilla. Lähtökohtaisesti Kärpät on tälläkin kerralla erinomainen valinta vetokupongille mukaan. Pelicans ei tule kestämään lukuisia loukkaantumisia, sillä puolustus rakoili Helsingissä jo niin valtavasti. Kärpät napataan ehdottomasti tästä kamppailusta mukaan illan todennäköisimpänä vierasvoittajana.

Veikkaussivut | Tuomas