VIDEO: SM-liigassa karmea teurastus - Pelicans voitti maalein 8-0!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 10/01/2016
Jaa tämä...

Lahdessa nähtiin tänään todelliset murskajaiset.

Pelicans murskasi lauantain jääkiekon SM-liigan kierroksella KooKoon kauden avauskohtaamisessa lukemin 8-0 ja antoi vahvan näytön siitä, että viime kaudesta lahtelaisseura on noussut uudelle tasolle. Kamppailu ratkesi Pelicansin eduksi jo aikaisessa vaiheessa.

Pelicansin suurimpana tähtenä oli jälleen kultakypärä Iikka Kangasniemi tehoilla 2+2. Mies teki ottelussa mitä tahtoi. Myös esimerkiksi kapteeni Antti Erkinjuntti oli vahvassa pelivireessä, ja hän saikin vihdoin maalitilinsä auki, Puolustajaksi tälle kaudelle istutettu Marko Pöyhönen saalisti puolestaan tehot 1+3. Ylipäätänsä koko joukkueen esitys oli kiitettävä.

– Tosi hieno voitto ja pelasimme upeasti koko joukkue. Olen ylpeä esityksestämme, Kangasniemi totesi ottelun jälkeen.

Erkinjuntti kiitteli erityisesti Pelicansin nuorten pelaajien panosta.

– Nuoret pelaavat hyvin ja heillä on paljon energiaa. Meillä vanhemmilla on hyökkäyssuuntaan parannettavaa.

Erkinjuntti jatkoi, että uutta aktiivista pelisysteemiä on ajettu piippuun pitkällä ja uuvuttavalla työskentelyllä päivittäin.

– Meille on tosi iso vahvuus, että pystymme tekemään laajalla rintamalla tulosta. Olemme työstäneet paljon pelisysteemiämme, ja vaatii paljon fysiikkaa, että jaksamme luistella tuolla tavalla kuin tänään koko pelin.

KooKoon tilanne on tuskallinen. Viime aikojen peliesityksissä ole nähtävissä sitä samaa taistelua ja kunnianhimoa verrattuna viime kauteen. Nyt ei mikään kouvolalaisten ketjuista pystynyt Pelicansin kyydissä, vaan vierailijat romahtivat rajusti.

– Pelillinen tilanne on tällä hetkellä tämä ja olemme saanet pumpattua vain kotipeleihin pikkusen parempia esityksiä. Meillä on isot talkoot pelimme parantamiseksi ja nyt on palattava lähtöruutuun, KooKoon päävalmentaja Petri Mattila kertoi.

Pelillinen muutos on ollut Mattilan mukaan liian nopea.

– Omaan piikkiin pitää tämä tilanne ottaa. Olemme luottaneet liikaa siihen, että meille jäi viime kaudesta hyvä pelillinen runko ja lähdimme hakemaan liian kauaslentoisia asioita. Perusasiat unohtuivat harjoittelusta, joten nyt olemme tässä.

Katso Ruudun videolta ottelun parhaat palat:

Peliyhtiö Veikkaushuone on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Kanada juhlii World Cupin voittoa
VIDEO: Ville Husso passitettiin AHL:ään

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa