Pelicans - Lukko 21.2.2013 | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Nähdäänkö sääleissä?

 

Pelicans – Lukko, Merkki 2, Kerroin 2.95 Unibet

Vääntö SM-liigan pleijaripaikoista käy kuumana lähes kaupungissa kuin kaupungissa. Pelsut saa torstai-illassa vieraaksi RD:n Lukkokavalkaadin. Kummankin joukkueen helmikuu on mennyt hieman vaihtelevissa merkeissä, vaikka valon pilkahduksiakin on näkynyt.

Pelicans kävi niistämässä HIFK:lta kolme pinnaa tylyin 1-6 lukemin ja Suikkanen oli saanut lahtelaiset pelaamaan erittäin vapautuneen näköisesti ja peli tuntui kulkevan juuri niinkuin haluttiin. Kyse saattoi olla osittain myös HIFK:n tämän hetkisestä alennustilasta, mutta fakta on se, että Pelsut pelasi erinomaisen pelin. Pekka Jormakka on ollut koko kauden lahtelaisten suurimpia ilonaiheita ja tulee olemaan sitä todennäköisesti myös jatkossa. Riittääkö materiaalin leveys?

Lukko näytti jo tammikuun alkupuolella ilmoittautuvan mukaan taisteluun runkosarjan kärkisijoista, mutta sen jälkeen tahti on selvästi hiipunut vaikka pisteitä joukkue onkin onnistunut kaapimaan varsin kiitettävästi kasaan. Raumalaiset väänsivät tiistaina Tapparaa vastaan pitkän kaavan kautta häviten lopulta voittolaukauskilpailussa. Lukolla debytoi Tapparaa vastaan vain 16-vuotias Aleksi Saarela, joka paukutti heti ensimmäisessä ottelussaan tehot 1+1. Potentiaali on valtava ja tällaisen debyytin jälkeen on varma, että innostus ja motivaatio ovat nuorella miehellä aivan tapissa. Saarela onkin todennäköisesti tämän hetken seuratuin pelaaja SM-liigassa.

Ailahtelevat esitykset vaikeuttavat kohteen veikkaamista, mutta ehkä kuitenkin kallistun Lukon voiton puolelle.

Veikkaussivut | Oskari