Pelicans - Lukko 22.10.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/03/2018
Jaa tämä...

Jyrkkeneekö Pelicansin alamäki Lukon isäntänä?

Pelicans – Lukko, merkki 2, kerroin 
Pelicans – Lukko ML, merkki 2, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 2,00 | 4,10 | 3,10 

 

 

Jääkiekon Liigassa päästään takaisin normaaliin arkirytmiin, Lahdessa yhteen iskevät Pelicans sekä vastaan asettuvat Raumaan Lukko. Pelicans oli vielä hetki sitten huikeassa pelivireessä, mutta eipä ole enään. Hannu Aravirran johtama kotijoukkue on vajonnut erittäin syvälle, sillä Pelicans on hävinnyt neljä ottelua putkeen. Viikonloppuna SaiPa nappasi Lappeenrannassa voiton Pelicansista 3-2 maalein. Pelicans oikeastaan sortui siihen, että vierasjoukkue otti aivan idioottimaisia jäähyjä eikä toisekseen Pelicansin puolustus ollut lainkaan hereillä varsinkaan SaiPan avausmaalissa. Pelicansin itseluottamuskin on ehdottomasti tippunut huikean alkukauden jälkeen, sillä alkukaudella tiukat ottelut kääntyivät lahtelaisten eduksi. Nyt tiukat ottelut ovat järjestäen päätyneet vastustajien nimiin.

Lukolla menee tällä hetkellä erittäin hyvin, sillä Lukko voitti ensin vieraissa KalPan 1-3 maalein ja heti perään Lukko voitti kotonaan hurjassa vireessä olevan Ilveksen 1-0 maalein. Ilveksen jättäminen maaleitta oli Lukolta ehdottomasti erinomainen suoritus. Jotain Lukon tilanteesta kertoo se, että kahdessa edellisessä ottelussa Lukolle ollaan tehty vain yksi maali. Lukon alakerta saa viime viikosta erittäin puhtaat paperit ja tästä onkin Lukon erittäin hyvä jatkaa kohti uutta viikkoa. Lukko on ollut läpi kauden erittäin epätasainen, mutta parhaimmillaan Risto Dufva on saanut Lukon hienoon liitoon ja nyt se onkin alkanut tuottamaan tulosta.

Pelicansin sekä Lukon viime kohtaaminen oli kauden kenties erikoisin kamppailu, sillä sehän päättyi Raumaalla Pelicansin vierasvoittoon 4-7 maalein. Ensinnäkin Lukko on saanut puolustustaan täysin erilaiseen kuntoon ja toisekseen Pelicans ei tällä hetkellä kiekkoa tunnu saavan reppuun lainkaan samalla tavalla kuin alkukaudesta. Jere Myllyniemi on ollut lahtelaisten maalilla hyvä oikeastaan illasta toiseen, mutta tekeminen ei ole Pelicansilla täysin samanlaista kuin voittoputkessa. Lukolla on nyt hyvä tilaisuus napata arvokas vierasvoitto Lahdesta ja jatkaa kotijoukkueen tappioputkea.

Veikkaussivut | Tuomas