Pelicans - Lukko 4.2.2014 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 02/04/2014
Jaa tämä...

Hurjavireinen Lukko matkustaa Pelicansin vieraaksi Lahteen.

Pelicans – Lukko, merkki 2, kerroin 2,65 Sportingbet
Pelicans – Lukko ML, merkki 2, kerroin 2,00 Sportingbet

Sportingbetin kertoimet otteluun 2,30 | 3,80 | 2,65 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon Liigan ottelutarjontaa, Raumaan Lukko matkustaa Pelicansin vieraaksi Lahteen. Tänään pelataan kaikkineensa viidellä pelipaikkakunnalla. Pelicansin sekä Lukon välinen kohtaaminen tarjoilee molempien joukkueiden osalta panoksia, sillä Pelicans taistelee tiukasti pääsystä kymmenen parhaan joukkoon, kun taas Lukko taistelee sijoituksista kuuden parhaan joukossa. Pelicans voitti edellisellä kierroksella HPK:n 3-4 maalein, mutta siitä huolimatta kotijoukkueen tekemisen taso on ollut todella ailahtelevaista. Maalinteon kanssa Pelicansilla on ollut suurta tuskaa, vaikka edellisellä kierroksella neljä maalia Juuse Saroksen selän taakse olikin erinomainen suoritus. Pelicans oli itseasiassa kolmannessa erässä maalin tappioasemassa, mutta lahtelaiset näyttivät venymiskykyään. Tänään Pelicansin olisi pystyttävä venymään jälleen, sillä Lukosta on muodostunut yksi Liigan hurjavireisimmistä joukkueista. Neljä edellistä ottelua ovat vierasjoukkueelle tuottaneet yhtä monta voittoa.

Lukon tekeminen on tällä hetkellä hurjalla tasolla, mutta oikeastaan siihen on syytkin erittäin helppoa kertoa. Ensimmäinen on se, että Lukolla on tällä hetkellä Liigan yksi parhaimmista maalivahdeista. Ryan Zapolski on ollut maalillaan yhdellä sanalla sanottuna huikea. Lukon maalivahtitilanne on tällä hetkellä sellainen, että vierasjoukkue pystyy voittamaan otteluita hieman heikommallakin peliesityksellä. Lukon puolustus on erittäin vahva ja sitä kautta maalinteko on tällä hetkellä vierasjoukkuetta vastaan todella vaikeaa. Pelicansin on pystyttävä olemaan erittäin aktiivinen, jotta Kettupaitojen puolustus voidaan murtaa, sillä kotijoukkueen maalintekotuskan ei voida sanoa vielä täysin lievittäneen, vaikka alla onkin tosissaan komea Hämeenlinnasta napattu voitto. Pelicansin tilannettahan eivät loukkaantumiset auta, sillä sairaslista on kylläkin kotijoukkueen osalta pienentynyt, mutta edelleen sivussa ovat esimerkiksi Tuomas Santavuori, Tyler Redenbach sekä Pavel Rosa. Tyler Redenbach pelasi itseasiassa Hämeenlinnassa, mutta hänen kohdallaan ilmeisesti on vieläkin jonkinlaista pienempää vammaa tiedossa.

Lukolle ollaan kolmeen edelliseen otteluun viimeistelty yhteensä yksi maali, joten onhan vierasjoukkueen lähtökohdat tätäkin ottelua ajatellen erittäin vahvat. Lukon tilanne on yksinkertaisesti sellainen, että Ryan Zapolskin edessä pelaaminen maistuu pelaajalle kuin pelaajalle. Eihän Lukon otteluohjelma ole ollut viime aikoina lainkaan pahimmasta mahdollisesta päästä, mutta sellaiseen on turhaa lähteä vetoamaan. Edellisessä vierasottelussaan Lukko kuitenkin viimeisteli erittäin vahvaa kotijoukkuetta, SaiPaa vastaan neljä maalia eikä antanut lappeenrantalaisille mahdollisuuksia voitosta taistelemiseen. Lukollakin on edelleen muutamia tärkeitä pelaajia sivussa Jerry Ahtolan, Petteri Nummelinin sekä Teemu Nurmen ollessa poissa Kettupaitojen vahvuudesta, mutta luottoa vierasjoukkueen tekemiseen löytyy. Lukko on erittäin järkevä valinta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas