liiga playoffs veikkaussivut pelicans saipa

Torstai 15.3.2018 Pelicans - SaiPa. Joko idän jättiläiset jatkoon?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 16/04/2018
Jaa tämä...
Hyödynnä Unibetin 100€ + 10€ Bonus!
Veikkaa

Pelicans – SaiPa klo 18:30 to 15.3.2018

SaiPa nappasi odotetusti voiton Pelicansista, vaikka menikin ottelussa johtoon 0-1 ja kavensi vielä kolmannen erän ensimmäisellä minuutilla lukemat 3-2 lukemiin. SaiPan ulkomaalaisten haalinta on perinteisesti ollut erinomaista ja tässä matsissa siitä nähtiin oikein oppitunti. Maalintekijöinä kunnostautuivat Hamilton, Kunyk ja Goodwin kahdesti. Tätä kolmikkoa voi SaiPalta laittaa kupongille myös tässä ottelussa.

Laukaukset ottelussa menivät tasan 30-30, mutta SaiPan laukauksista peräti 22 meni tilastojen mukaan ohi maalin. Pelicansin sihti oli hieman parempi, sillä 16 laukausta 30:stä vihelsi ohi SaiPa-maalin. Molemmat onnistuivat ylivoimalla, se tietää hyvää myös torstain peliin.

Kumpaan matsiin SaiPa myy lippuja perjantaina? Se selviää torstaina.

Pelicansista povattiin tämän otteluparin putoajaa ja siltä se näyttää ensimmäisen ottelun perusteella. Sillä on kuitenkin iso tavoite pelata jääkiekkoa ainakin vielä ensi lauantaina, se tietäisi sitä että voitto kotikaukalosta irtoaisi. SaiPa on viime aikoina ollut varsin hyvä Lahdessa, 10 viime matsia ovat päättyneet 4-6 voitoin ja maaleja näissä on tehty 28-35.

Pelicans – SaiPa kertoimet ja vedonlyönti

Pelicans on vedonlyöntitoimistojen suosikki voittamaan ottelun. Unibet esimerkiksi antaa otteluun Pelicans – SaiPa kertoimet 2.10 – 4.00 – 3.05, joten tämän puolesta näyttäisi siltä että lauantaina pelattaisiin vielä Lappeenrannassa. Pelicansin peli on kuitenkin yskinyt niin runkosarjan lopun kuin ensimmäisen pudotuspelin, joten millä se kääntää tämän pelin itselleen? Selkä seinää vastaan joukkueet yleensä äityvät parhaaseensa, mutta onko siitä kuitenkaan mitään apua SaiPaa vastaan?

Iikka Kangasniemen peliesitykset loppukaudesta ovat olleet melko vaisuja, joko mies mahtaa odotella siirtoa kirkkaimpiin valoihin? Tässä ottelussa maalintekijäkerroin on 3.75. Jesse Saarinen on saanut kertoimen 3.95. SaiPalta tosiaan lapulle voi laittaa ulkomaalaisvahvistuksia, näytti olevan ensimmäisessä ottelussa sihti kohdillaan. Hamilton 4.70, Goodwin 4.70, Kunyk 4.35, siinä aika pomminvarmaa osumaa jos  SaiPa nyt ei ihan nollille tässä jää. Vaikka kertoimet ovat Pelicansille, ei olisi mikään ihme jos SaiPa voisi tämän pelin jälkeen alkaa keskittymään jo TPS-sarjaan.

Huoltoa tuskin koskaan kiitetään tarpeeksi. Yksi komea ura tulee päätökseen tällä kaudella Lahdessa.

Aikaisemmat otteluennakot

Lauantaina 14.4.2018 - Kärpät - HIFK, huikea seiskapeli luvassa...

Kärpät ja HIFK hakevat pidemmän kautta Tapparalle vastustajaa Liigan finaaleihin. Kumpi nappaa paikan finaaleissa?

Lauantai 14.4.2018 Tottenham - Manchester City - jatkaako Spurs C...

Tottenhamilla on mainio tilaisuus ripotella suolaa haavoihin ja lisätä Cityn tuskaa. Miten käy Wembleyllä?

Chicago Bulls - Detroit Pistons 11.4.2018, kauden viimeinen

Tähän yöhön päättyy Lauri Markkasen rookie -kausi Chicago Bullsissa ja NBA:sssa. Kausi on ollut menestys, Markkanen on matkalla kohti tähtiä.

Bayern Munchen - Sevilla 11.4.2018, taas superyllätys tulossa?

Sevilla voitti viime kierroksella Manchester Unitedin vieraissa. Nyt tarvittaisiin toinen täydellinen onnistuminen kovassa vierasottelussa.

Keskiviikko 11.4.2018 Kärpät - HIFK, nappaako ennakkosuosikki K...

Tiukka vääntö tiivistyy keskiviikkona ja torstaina kun joukkueet kohtaavat Oulussa ja Helsingissä. Kumpi on taiston tauottua niskan päällä?

Keskiviikkona 11.4.2018 Real Madrid - Juventus - montako Ronaldo ...

Juventus lähtee lomareissulle Madridiin, sen verran kyyti oli kylmää kotiareenalla. Mitäs laitetaan tulosvetoon, Ronaldo näyttää olevan vireessä?

AS Roma - Barcelona 10.4.2018, Roman jatko vaatii ihmeen

Barcelona voitti avauksen Nou Campilla 4-1. AS Roman jatkopaikka olisi tämän kauden kovin yllätys.

Tiistai 10.4.2018 - onko Manchester City vielä kykenevä ottamaa...

Liverpoolin yksikin maali Etihadilla tietäisi sitä, että Cityn pitäisi tehdä viisi maalia jatkopaikan eteen. Kuulostaa isolta urakalta?