Pelicans - SaiPa 22.11.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/03/2018
Jaa tämä...

SaiPa matkustaa kuumaan taistoon Isku Areenalle.

Pelicans – SaiPa, merkki 1, kerroin
Pelicans – SaiPa ML, merkki 1, kerroin

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,25 | 4,05 | 2,62

 

 

Sarjataulukossa kolmantena oleva Lappeenrannan SaiPa matkustaa huippujännittävässä ottelussa Lahteen testaamaan Pelicansin päivän vireen. Pelicans löytyy sarjataulukosta heti SaiPan takaa neljänneltä sijalta. Jääkiekon Liigassa pelataan tänään yhteensä kuudella pelipaikkakunnalla. Pelicansin kahden ottelun voittoputki katkesi viime kierroksella HIFK:n vieraana, sillä Pelicans hävisi Helsingissä 4-3 maalein. SaiPa puolestaan murskasi viimeksi Ilveksen peräti 5-1 maalein, mutta SaiPa on ollut viime aikoina suurissa ongelmissa keskushyökkääjien pulan kanssa. SaiPalla keskushyökkääjiä on ollut loukkaantuneena merkittäviä määriä ja näin ollen Pekka Tirkkosen on ollut tehtävä muutoksia nopeallakin aikataululla vierasjoukkueen kokoonpanoon.

SaiPa on Kisapuistossa napannut voittoja voittojen perään, mutta vieraissa lappeenrantalaiset ovat olleet heikkoja! Tarkemmin sanottuna edellisestä viidestä vierasottelustaan SaiPa on pystynyt saalistamaan vain kaksi pistettä. Edellisessä vierasottelussaan SaiPa hävisi Jokereita vastaan 2-1 maalein. Jokerit viimeisteli voittomaalin aivan ottelun lopussa, joten SaiPan kannalta ottelu sai karmean päätöksen. Ilman Jussi Markkasta SaiPa ei olisi missään tapauksessa Liigan sarjataulukossa näin korkealla, vaikka toisaalta Pekka Tirkkonen on siitä huolimatta onnistunut saamaan vierasjoukkueen materiaalista lähes kaiken irti. Jussi Markkanen on Liigan parhaimpia maalivahteja ja illasta toiseen SaiPan tähtivahti onkin tehnyt useita merkittäviä huipputorjuntoja.

Pelicansin sekä SaiPan kohtaamiset ovat olleet jo useamman vuoden äärimmäisen jännittäviä ja tälläkin kerralla tiedossa on mielenkiintoinen kohtaaminen! SaiPa voitti hurjan taistelun päätteeksi viimeksi Lappeenrannassa lahtelaiset 3-2 maalein. SaiPan heikko vieraspelaaminen sekä vierasjoukkueen mahdolliset kokoonpano-ongelmat nostavat Pelicansin kotonaan ehdottomasti hienoksi pelikohteeksi. Pelicans viimeisteli viimeksi kotonaan viisi maalia, joten muutama edellinen kotitappio näin ollen kuitattiin siltä osin. Pelicans on Lahdessa ollut myös SaiPalle hurjan vaikea vastustaja, sillä SaiPa ei ole kolmeen vuoteen Lahdessa voittanut otteluakaan. Pelicansin sekä SaiPan välisissä otteluissa kotietu on ollut merkittävässä roolissa.

Veikkaussivut | Tuomas